Cum se masoara plasele anti-insecte

Exact asa cum este reprezentat in imagine, măsurătorile pentru oricare tip de plase insecte pe balamale se efectuează din garnitura in garnitura exterioara.

Este foarte simplu sa masurati, in acest fel  puteti obtine o cotatie de pret exacta in cateva minute. Va recomandam sa  masurati cu o ruleta si sa nu incercati sa estimati vizual dimensiunile deoarece sunt mari sanse ca pretul oferit de sistemul de calcul sa nu reflecte realitatea. De exemplu, ferestre standard nu exista iar dimensiunile cele mai solicitate ” 50cm X 1m” sunt extrem de rare. De aceea, masurarea ramane cea mai eficienta metoda de stabilire a pretului.

Stati fara griji, masuratorile dumneavoastra sunt doar pentru a va forma o idee cat mai exacta asupra pretului, masuratorile in vederea productiei vor fi executate doar de catre tehnicienii UltraPVC!

Plasele de insecte pe balamale marca UltraPVC sunt confectionate dintr-un cadru din Aluminiu vopsit sau imprimat in culoarea/textura lemnoasa aleasa de dumneavoastra. Accesoriile (balamale, coltare, manere si clipsuri), sunt fabricate din PVC de inalta calitate. Plasa este compusa din fibra de sticla cu polimeri elastomeri ce ii confera rezistenta in timp si flexibilitate. Dimensiunile ochiurilor plasei sunt standard de 0.8mm X 0.8mm. Acestea sunt special alese pentru a facilita circulatia aerului si in acelasi timp, destul de mici pentru a nu lasa insectele sa patrunda.reparatii termopane iarnaultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo