Procedura comanda si montaj plase insecte

Procedura de comanda si montaj pentru plasele anti-insecte produse de firma noastra este foarte simpla pentru a va usura la maxim efortul pe care dumneavoastra trebuie sa il depuneti.

In cadrul site-ului am inclus sisteme de calculatie exacte pentru ca dumneavoastra sa va puteti calcula pretul pentru toate plasele de care aveti nevoie si pentru a va oferi o transparenta precisa a bugetului pe care este necesar sa il alocati acestora. Va punem la dispozitie calculatoare de pret atat pentru plasele anti-insecte pe balamale cat si pentru cele de tip rulou.

Procedura de comanda pentru plasele anti-insecte este urmatoarea:

  1. masurati estimativ si va calculati pretul folosind calculatorul de pret pentru plasele pe care le doriti
  2. programati vizita unui tehnician ultraPVC pentru a efectua masuratorile exacte in vederea executiei
  3. in 2-3 zile lucratoare de la momentul masuratorilor exacte se efectueaza montajul

Atat de simplu este sa beneficiati de plase anti-insecte daca lucrati cu noi! Beneficiati de servicii de varf, transparente si de calitate. Sistemele de calcul sunt oferite special pentru a elimina surprizele de pret si pentru a va garanta ca pretul este cel corect! In plus, prin sistemul nostru automat de programari online va puteti alege ziua si intervalul orar preferat in care puteti primi vizita tehnicianului nostru!

Apelati si dumneavoastra la serviciile premium oferite de UltraPVC si inregistrati chiar acum o vizita la domiciliu!

 

Programari online
comanda plase
 reparatii termopane iarnaultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo