Modificarea ferestrelor termopan Afla cum o poti face!

Cum se executa modificarea ferestrelor termopan? afla de aici! Tamplaria PVC a ajuns sa fie una din cele mai alese tamplarii de catre cei ce-si doresc ferestre practice, elegante si usor de intretinut. Varietatea de optiuni de impartire, tipuri de deschidere si modele de feronerii fac ca aceasta tamplarie sa fie cea mai rentabila alegere. Acestea se preteaza atat pentru locuintele vechi cat si pentru cele noi.

Se intampla totusi ca dupa ani, configuratia aleasa initial a ferestrelor sa nu mai corespunda cu nevoile actuale. In acest fel, fereastra poate ca loveste intr-o canapea nou cumparata, nu se deschide complet din cauza etajerei noi. Sau, poate geamul de la sufragerie pe care il doream mare pentru o vedere fabuloasa am constatat in timp ca nu poate si sters. In toate aceste cazuri, situatia aparuta poate fi rezolvata fara a fi nevoie de spargerea peretilor si demontarea termopanului vechi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la noi pentru a afla metodele pentru modificarea ferestrelor termopan. Venim impreuna cu cele mai bune solutii adaptate la noile cerinte in materie de deschidere si spatiu.

Modificarea ferestrelor termopan din fix in mobil

Cert este ca,  modificarea structurala a ferestrelor termopan, poate fi facuta pentru tamplaria termopan din PVC. Modificari se pot aduce chiar si pentru ferestre cu profile REHAU.

In imaginile de mai jos aveti exemplificata o lucrare de modificare a unui geam termopan mare fix, ce a fost impartit pentru a se putea deschide, spala si intretine la exterior termopanul.

modificarea ferestrelor termopanmodificarea ferestrelor termopan 2modificarea ferestrelor termopan 3

modificarea ferestrelor termopan 4
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo