Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

intretinere termopane     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte care, in situatia in care vor fi neglijate, vor scurta timpul in care v-ati fi putut folosi de acestea, fara a fi nevoiti sa faceti din nou investitii in acest sens.
     Asadar, daca va doriti sa evitati ca aceste lucruri neplacute sa se intample, in continuare va vom oferi cateva sfaturi de care puteti tine cont, sfaturi ce vizeaza intretinerea si curatarea ferestrelor si usilor termopan intr-un mod eficient.
     Pentru inceput, trebuie sa stiti ca tamplaria nu se poate vopsi in nici un caz. De foarte multe ori proprietarii obisnuiesc sa faca acest lucru, rezultatele dupa un anumit timp fiind cu adevarat dezamagitoare. Din acest motiv, va recomandam sa evitati acest lucru si sa luati acest sfat ca pe unul deosebit de important.    Atunci cand spalati ferestrele si usile, nu folositi substante abrazive, pentru ca in felul acesta riscati sa deteriorati aspectul acestora. De dorit este sa va ajutati de detergentii obisnuiti pentru ca acestia nu contin substante ce pot dauna sau zgaria tamplaria. Efectuati spalarea in lungul profilului, iar dupa ce faceti acest lucru, lasati solutia sa actioneze, apoi stergeti intreaga suprafata cu ajutorul unui material umed.
     Stergerea se face numai prin miscari verticale, cele circulare fiind total nerecomandate. Daca este vorba despre o suprafata care nu a mai fost curatata de foarte mult timp, repetati operatiunea de cate ori este nevoie pentru un rezultat satisfacator. Trebuie sa stiti ca nu este indicat sa efectuati stergerea cu o carpa uscata, deoarece in acest fel nu veti face altceva decat sa favorizati depunerea prafului. Este vorba despre electrizare, aceasta fiind factorul ce duce la rezultatele pe care le veti obtine in cazul in care veti folosi altceva in afara de un material ud.
     O substanta care nu trebuie sa intre niciodata in contact cu tamplaria este acetona. De fapt, atat aceasta, cat si ceilalti dizolvanti care se gasesc pe piata si sunt bazati pe petrol sau alte substante reprezinta factori care dauneaza profilelor termopan. Nici utilizarea buretilor din sarma nu este deloc indicata pentru a curata tamplaria, deoarece acestia nu vor face decat sa zgarie suprafetele si sa le uzeze si mai tare.
     In ceea ce priveste geamurile, acestea vor fi curatate cu substante special create in acest sens, trebui sa fiti atentia insa ca aceste solutii sa nu contina alcool. Acesta nu va face decat sa atraga si mai mult praf, ceea ce cu siguranta nu isi doreste nimeni. De asemenea, va recomandam sa nu folositi niciodata obiecte ascutite pentru a le curati. Oricat de murdar ar fi un geam, respectivul obiect nu va duce decat la zgarierea sau chiar la spargerea acestuia.
     Nu uitati sa verificati in fiecare luna garniturile de la ferestre si usi. Acestea trebuie sterse la o perioada de 6 luni. Va sfatuim insa sa nu utilizati substante abrazive.
     In situatia in care au loc reabilitati interioare sau exterioare, cel mai bine ar fi sa protejati si sa acoperiti corespunzator garniturile si feroneria. Trebuie deci evitat contactul cu mortarul prin acoperirea eficienta a acestora cu o folie de plastic.
     Aceste sfaturi ar trebui urmate indeaproape daca va doriti intr-adevar sa prelungiti durata de viata a usilor si ferestrelor termopan. Cu cat mai multa atentie veti avea atunci cand le spalati si le stergeti, cu atat mai mult contribuiti la mentinerea acestora intr-o stare perfecta.
     De asemenea, nu trebuie sa pierdeti din vedere nici deschiderea si inchiderea corecta a acestora, despre care gasiti mai multe informatii pe site-ul nostru. Pentru orice nelamuriri si informatii suplimentare, va stam la dispozitie pe reparatii-termopane.net.


Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Am fost feste multumiti de prestatia echipei dlui Valentin. Personalul a fost foarte operativ si eficient. Sper ca in timp asteptarile noastre cu privire la profesionalismul echipei sa fie confirmate. Recomand cu caldura serviciile echipei doua Valentin."

rating"Serviciul a fost profesionist si sunt pe deplin multumit."

rating"De minusuri nu se poate vorbi. Cat despre plusuri, cred ca serviciile oferite se incadreaza intr-o normalitate asteptata de ceva vreme. Operatorii au fost profesionisti. Este exact serviciul de care fiecare ar trebui sa beneficieze si pe care orice agent comercial ar trebui sa-l ofere."

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...