Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Cum se reglează corect o balama termopan

reglaj balama termopan    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua reglaje astfel încât funcționarea ferestrei să fie mai lejeră și mai bună.    În general sunt trei tipuri de reglaj ce pot fi aplicate balamalelor unei ferestre termopan în funcție de problema pe care dorim să o rezolvam.  1. reglajul pentru o fereastră care este lăsată, se poate efectua prin acționarea imbusului de reglaj de la balamaua de jos, aflat pe axa verticala.
  2. reglajul pentru o fereastră care freacă în partea de jos sau partea de sus, pe verticală, se face prin acționarea imbulsului de reglaj orizontal al balamale superioare, sau inferioare, in fucntie de zona corespondenta cu probleme.
  3. reglajul unei ferestre prin care suflă vântul în zona balamalelor se face prin acționarea șuruburilor în sensul acelor de ceasornic în zona de reglaje pe presiune a balamalelor de jos sau de sus în funcție de unde apare problema etanșării.    Vă recomandăm ca reglajul în regie proprie să fie făcut cu atenție și răbdare deoarece orice încercare nereușită de reglaj poate aduce probleme de etanșare majore sau chiar defectarea gravă a feroneriei termopan. Dacă nu aveți cunoștințe tehnice nu vă recomandăm să încercați să vă reglați singuri ferestrele termopan deoarece acționarea greșită a șuruburilor de reglaj sau identificarea incorecta acestora poate duce la slăbirea din balamale a ferestrei, desprinderea ei și vătămarea gravă a persoanelor din imediata apropiere.

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Sunt foarte multumita pentru ca s-a rezolvat bine o problema importanta prin intermediul serviciilor aduse de firma dvs. Am appreciate seriozitatea SI munca foarte calitativa. Multumesc!"

rating"Prompt, rapid, eficient,politicos..."

rating"Foarte ok. Baiatul a avut foarte mult bun simt, ceea ce vad destul de rar in industria serviciilor. A venit pregatit si in 10 minute a terminat tot. Pe langa asta a facut in plus si niste reglaje necesare pe care cei care au montat termpoanele nu s-au deranjat sa le faca. Nota 10. Va multumesc! "

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...