Plasa tantari termopan pret

Plasa tantari pentru termopan este un accesoriu de pret in zilele noastre. Putem afirma ca aceasta a plasa tantari termopan pretdevenit indispensabila in ultimii ani. Inmultirea fara control a tantarilor, a gandacilor verzi urat mirositori fac ca plasa de tantari sa nu lipseasca de la ferestre.

 

Metoda de confectie a plaselor

Ce face ca o plasa tantari sa fie practica este constructia in sine a acesteia. O plasa termopan pe balamale este confectionata dintr-un cadru de duraluminiu vopsit de regula in culorile alb sau maro inchis. Acesta este prins la colturi cu conectori din PVC (coltare). Balamalele si sistemul de clipsare sunt atasate de cadru cu suruburi. Plasa, obligatoriu din fibra de sticla, se fixeaza intr-un canal special cu garnitura tip snur.

Cum se intretine o sita corect

Sitele pe balamale sunt destul de usor de intretinut. Rutina de curatare si igienizare implica curatarea sub dus de apa. Practic, se scot din balamale (se imping in sus), se spala si apoi se pun inapoi pe termopan.

Daca plasa s-a rupt de vechime, se scoate snurul de fixare si se monteaza o fibra noua.

Accesoriile ce se degradeaza sau fisureaza, se scot si se inlocuiesc cu unele noi.

Cel mai important, este ca, pe timpul iernii, plasele pe balamale nu trebuiesc lasate pe ferestre. Gerul iernii degradeaza fibra de sticla prematur, urmand ca in scurt timp aceasta sa se rupa. Plasele se depoziteaza in locuri ferite de temperaturi negative.

Pret plasa tantari termopan

Cum e necesar a se cunoaste un pret pentru o noua achizitie, firma noastra a conceput un calculator de pret plase termopan, online. In cadrul acestui sistem, se poate obtine cotatii exacte. Plasele au un pret mic, in raport cu calitatea materialelor, si pot fi montate pe loc, in aceeasi zi. Daca dispuneti de dimensiunile orientative, va puteti calcula cotatia din pagina plasa tantari termopan calculator pret.

Programeaza online vizita la domiciliu!
monteaza plase noi – Click aici!
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo