Procedura de lucru

In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite servicii sau produse si metoda de programare a unei vizite la domiciliu.

Stabilirea orientativa a pretului executiei

    Compania noastra ofera doua principale tipuri de servicii in domeniul tamplariei termopan si anume serviciile de reparatii sau intretinere si serviciile de furnizare si montaj  accesorii, feronerii, plase, etc. Pentru a va forma o idee despre tarifele practicate pentru diferite servicii o puteti face prin urmatoarele adrese:

 

Stabilirea exacta a pretului executiei

    Nu este o rusine faptul ca nu aveti cunostinte inaintate in domeniul termopanelor, aceasta este atributia noastra. Astfel ca, oricat de exacte si stufoase vom creea listele de pret de pe acest site, o persoana fara cunostinte in domeniu se va pierde usor in detaliile tehnice din cadrul acestor liste. Asa ca, pentru a beneficia de o oferta de pret 100% exacta, fie ca este vorba de servicii de reparatii, montaj plase sau sticle, sau montaj piese de feronerie, este de recomandat ca ofertarea sa se faca in cadrul unei vizite de constatare. Pentru a obtine o programare, accesati butonul de mai jos care va va purta in aplicatia de programari in cadrul in care va veti putea alege ziua si intervalul orar cand doriti ca o echipa UltraPVC Romania sa ajunga la adresa dumneavoastra. Ne putem lauda cu faptul ca in 90% din cazuri, remedierea defectelor sau produselor solicitate de beneficiar se presteaza in aceeasi zi cu data programarii.Promotie ALL INCLUSIVE! doar 85lei/fereastra

Reparatia si reglajul feroneriei plus inlocuirea garniturilor la doar 85lei/fereastra si 105lei/usa. O promotie super-avantajoasa. Grabeste-te, locurile sunt limitate! Afla mai multe!

logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo