Calculator sticla termopane | reparatii-termopane.net

Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

     In aplicatia de mai jos puteti calcula pretul pentru sticle termopan in functie de dimensiunile pe care sticla termopan de care aveti nevoie le are. Masuratorile efectuate de dvs. sunt doar pentru aflarea pretului, masuratorile exacte si corecte urmand a fi efectuate de catre inginerii nostri ce se vor deplasa la adresa dvs. Procedura pentru comanda sticlei este urmatoarea:

  1. va calculati informativ pretul in cadrul aceastei aplicatii
  2. va programati online vizita inginerilor nostrii pentru masuratorile exacte (programarile se fac aici)
  3. la aprox doua-trei zile dupa masuratori se va efectua montarea sticleiCalculator pret sticla termopan

Introdu in campurile de mai jos dimensiunile sticlei termopan pentru a afla pretul

Pentru un pret corect va rugam sa introduceti dimensiunile numai in milimetri.

Exemplu 1 m = 1000 mm 56 cm = 560 mm

Inaltime: Latime:
Tip
Model
Tratament
Servicii
Masuratori(10RON)
Transport(30RON)
Montaj(40RON)

Pretul va fi afisat sub aceasta linie.Aici gasiti Calculatorul de pret pentru sticle tripan sau placi PVC!

Avansul pentru lucrarile de productie sticla este de 50% din valoare! Firma noastra nu asigura debarasarea sticlelor vechi. Debarasarea sticlelor sparte sau fisurate cad in sarcina clientului.

masurare geam termopan

     In tabelul de mai jos am listat coeficientul de transfer termic pentru sticlele pe care le comercializam. Un coeficient mai mic inseamna o mai buna izolare termica. Totodata, un coeficient de transfer termic mai mic se traduce si printr-un risc de aparitie a condensului mai mic.

Pachet termoizolator
(latimea sticlei)

Tip de sticlă Interspatiu Coeficient
transfer
4-10..16-4 Float + Float aer 2.0
4-10..16-4 Float + Low-E
aer 1.7
4-10..16-4 Float + FourSeasons aer 1.0
4-10..16-4 Low-E + FourSeasons
argon 0.8

    Afla mai multe informatii despre tipurile de sticla termopan accesand pagina de aici.

      Latimea minima a unei sticle termopan poate fi de 18mm iar maxima de 24mm. Dimensiunile mai mari de 24mm sunt tratate ca sticle tripane si au pret diferit.

Sticla termopan cu gaura de hota

Pentru sticla termopan cu gaura de hota sau centrala, dorim sa facem urmatoarele adaugari:

  • dimensiunea minima a gaurii este de 80mm
  • dimensiunea maxima a gaurii este de 180mm

      Pentru sticlele cu gaura de hota sau centrala termica, gaurirea se poate efectua doar in forma circulara, la o distanta de la extremitatea gaurii si pana la extremitatea sticlei de minim 90mm. Pentru a se evita riscul spargerii in timp, se recomanda ca o sticla termopan sa aiba doar o gaura!
Pentru alte tipuri de modificari ce pot fi aduse termopanelor pentru a traversa obiecte rotunde accesati pagina de aici.


Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Profesionalism, amabilitate, respect. M-a impresionat placut, astfel incat cu siguranta voi apela si pe viitor la dumneavoastra si voi recomanda si altor persoane care au nevoie de astfel de servicii. Multumesc!"

rating"Buna ziua. Totul a fost in regula. Sunt multumita de lucrare. Sper sa lucram impreuna si pe viitor :). Mult succes . "

rating"Serviciul a fost profesionist si sunt pe deplin multumit."

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite s...

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...