Reparatii tamplarie PVC

reparatii tamplarie pvcFirma noastra ofera servicii de reparatii tamplarie pvc foarte calitative. În majoritatea cazurilor, odată ce vârsta termopanelor crește, apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan. Oferim servicii complete de reparatii termopane, plase insecte, inlocuiri de sticle termopan si modificari structurale de termopan.

Cand e necesara apelarea la un serviciu de reparatii tamplarie PVC?

Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeitate să fie sub forma în care:

 

  • curenții de aer  patrund prin zona garniturilor, creând astfel un confort termic diminuat, zgomot, sau pur si simplu miscarea perdelelor sau jaluzelelor adiacente ferestrelor.
  • Totodată, pot apărea probleme de hidroizolare; în sensul in care la ploi abundente, apa poate pătrunde la interiorul camerei. Aceasta se poate acumula in zona glafului sau se poate prelinge pe perete.
  • Pentru persoanele care locuiesc în zone aglomerate, zgomotul străzii poate fi auzit și la interiorul incintei chiar dacă fereastra este închisă.

Toate aceste simptome nu denotă faptul că fereastra sau ușa termopan este într-o stare de degradare sporita.  Totusi,nu inseamna ca nu se mai poate face nimic pentru restaurarea acestea. Dimpotriva, pot fi remediate, prin înlocuirea garniturilor de etanșare și prin reglajul și inspectarea tehnică a stării feroneriei de închidere. Serviciile de reparatii tamplarie PVC, includ schimbarea de garnituri de etansare. O garnitura defecta este automat tasata sau cu proprietati elastice diminuate. Prin inlocuire (de recomandat garnitura ultra 9000) se recastiga etansarea ferestrei sau usii. Nu vor mai exista probleme de patrundere a frigului pe langa termopan sau chiar a vantului.

Astfel că, devreme ce simptomele prezentate mai sus se resimt și la ferestrele termopan din locuința dumneavoastră, rezolvarea acestora poate fi făcută cu un minim de deranj și fără generare de mizerie sau degradare a termopanului sau peretilor, prin acțiunile de reparație întreprinse de firma noastră. Puteți apela cu încredere la serviciile firmei UltraPVC Romania pentru reparatii tamplarie PVC!
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo