Inlocuire maner termopan pvc

Cremon fereastra termopan PVC      Manerele ferestrelor termopan din PVC se pot inlocui. Defectele manerelor termopan cele mai dese sunt ruperea, craparea sau deteliorarea lor in urma folosirii.  Dintre toate componenetele ce sunt montate pe o fereastra termopan din PVC, manerul este cea mai simpla si usor de inlocuit piesa.


     In imaginea din stanga este reprezentat un cremon pentru ferestre termopan din pvc de culoare alba dar disponibilitatea cremoanelor poate fi si in culoarea maro. Acestea sunt fabricate din Aluminiu vopsit in cam electrostatic iar baza de prindere este din PVC ultra-rezistent.

De unde se pot cumpara manere pentru ferestre termopan PVC

     Dispunem de gama variata pe stoc de manere termopan atat pentru deschideri simple cat si pentru deschiderile oscilobatante. Asiguram montajul acestora pentru orice zona din Bucuresti.

Pret maner termopan

Pretul manerelor termopan le puteti gasii in lista noastra de preturi din cadrul acestui site. Pretul afisat include montajul acestui maner pe fereastra dumneavoastra.

Vezi pret maner termopan PVC
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo