Maner termopan aluminiu

 maner termopan aluminiu    Un simplu maner termopan de aluminiu este un subansamblu destul de important in sistemul de inchidere al ferestrelor. Spre deosebire de manerul de inchidere pentru ferestre din PVC, manerul pentru geamul termopan din aluminiu include in carcasa sa tot mecanismul de actionare a feroneriei. Acesta are in caseta interioara (baza) angrenajele de actionare a inchiderii, sistemul de blocare anti-efractie cat si selectorul de sens.

Pentru o identificare facila punem la dispozitie imaginea din partea stanga. Sunt reprezentate doua manere, in oglinda asezate, unul de culoare alba si unul negru. Pot exista totusi anumite variatii de design sau forma care nu afecteaza compatibilitatea sau functionalitatea. Unele serii au baza cu colturile mai rotunde pe cand alte serii le au mai obtuze. Totusi designul unui maner termopan aluminiu nu se reflecta in compatibilitate.

Sfaturile de intretinere sunt similare le fel ca la manerul de deschidere oscilobatanta. De retinut ca piesele interne sunt turnate din aluminiu si au nevoie de gresare sezoniera pentru a se evita griparea sau uzarea prematura.

Manerul se fixeaza pe termopan prin doua suruburi cap stea sau doua suruburi cu imbus hexagonal de 4mm.

Reparatii manere deschidere simpla aluminiu

      In componenta lui, manerul pentru ferestre din aluminiu include un sistem de roti dintate si cremaliere ce, din lipsa de ungere sau intretinere se uzeaza si cedeaza. In cazul in care se rupe un dinte sau oricare alta parte metalica, reparatia este imposibila.  Manerele pentru sistemele de deschidere batanta ale ferestrelor din aluminiu nu se pot repara din cauza ca nu exista piese de schimb disponibile pentru acestea. Singura interventie care poate fi adusa este inlocuirea.

Pret maner geam termopan aluminiu

    Preturile aferente manerelor pentru ferestrele termopan din aluminiu sunt afisate in cadrul listei de preturi din acest site. Deasemenea, fiind un produs de larg interes, disponibilitatea stocului este una permanent indeajuns cantitativa.

 
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo