Maner cu cheie termopan-Blocare geam termopan

Un maner cu cheie  termopanmaner cheie termopan, asa cum este reprezentat in imaginea din stanga, este un maner conceput pentru a bloca o fereastra termopan impotriva deschiderii. Acesta impiedica deschiderea accidentala, de copii sau batrani in vederea de a-i proteja impotriva unui eventual accident. Este conceput pentru a fi comatibil cu orice marca sau configuratie de fereastra sau usa de balcon.

Maner termopan cu cheie – Montaj

Montajul unui maner pentru blocare geam termopan, poate fi efectuat urmarind urmatorii simplii pasi:

    • departarea capacului de mascare a manerului ferestrei termopan existent printr-o miscare de tragere-circulara
    • desfacerea celor doua suruburi de prindere cu o surubelnita stea (cruce)
    • scoaterea prin tragere a fostului maner si pozitionarea in gaurile de maner a manerului cu cheie
    • strangerea suruburilor de fixare si acoperirea cu masca printr-o miscare de rotatie.

Blocarea termopanului cu un maner termopan cu cheie

Manere termopan cu cheie se pot utiliza pentru blocarea ferestrelor termopan.

Atentie! Manerul termopan cu cheie nu este un sistem anti-efractie! Nu este o solutie impotriva hotilor! Manerul termopan cu cheie se foloseste exclusiv pentru blocarea ferestrelor termopan impotriva deschiderii de catre copii sau varstnici. O bruscare puternica sau fortarea cu o ranga pot avaria si incapacita rolul de protectie al manerului. Din acest motiv, nu se recomanda montarea acestuia in scop de seurizare impotriva efractiei.

Principiul de functionare este acela ca, un butuc culisabil doar cu cheia in interior, impinge un bolt de blocare ce leaga partea mobila a manerului de baza acestuia, blocand astfel intreg mecanismul. Atat partea superioara cat si placa fixa de blocare, sunt confectionate din metal pentru a facilita o mai buna siguranta a sistemului.

Pret unui maner cu cheie

Pretul pentru manerul termopan cu cheie, de origine controlata, este evaluat in medie la 90lei/buc, montajul fiind asigurat in aceasta suma. Pentru a viziona si alte produse, puteti aacesa pagina de lista preturi de aici.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo