Balamale usa termopan aluminiu

Balama usa termopan aluminiuSistemul de balamale usa termopan aluminiu este compus din trei piese principale, si anume bratele de fixare. Fata de descrierea si proprietatile balamalelor pentru ferestrele din aluminiu pe care le gasiti aici pentru balamalele de usi putem adauga ca, pentru o mai mare rezistenta sunt compuse din trei brate fata de doua. Acestea se ataseaza pe termopan prin intermediul a unor placute de fixare cu doua sau trei suruburi.

In partea stanga este reprezentat un set de balamale usa termopan aluminiu, de culoare alba. Din punct de vedere constructiv sunt turnate din aluminiu, axul este din otel iar bucsele sunt din teflon de cea mai buna calitate.

Pret balamale usa termopan aluminiu

Pretul pentru balamalele pentru usile termopan din aluminiu sunt afisate in cadrul listei de preturi din acest site. Deasemenea sunt disponibile pentru comanda online in cadrul magazinului nostru de desfacere. Produsul poate fi achizitionat de aici.

Totusi, daca doresti ca sa nu te complici, noi suntem solutia. Dispunem de personal calificat si echipe de interventii rapide in tot Bucurestiul. In cazul in care doresti sa beneficiezi de o inlocuire profesionala a balamalelor si de un reglaj competent, noi te putem ajuta! Mai mult, pentru a oferi servicii cat mai complete, firma noastra a lansat si primul serviciu de programari online! Din confortul casei tale poti stabili, oricand, ziua si intervalul orar in care esti disponibil a primii echipa noastra de specialisti!
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo