Maner deschidere dubla aluminiu

maner oscilobatant aluminiu

Manerul pentru feroneria oscilobatanta de aluminiu este reprezentat in imaginea din dreapta pentru a putea fi cat mai usor de identificat.

Acest maner joaca un rol foarte important in sistemul de deschidere oscilobatant pentru ferestrele din aluminiu, el fiind o piesa indispensabila care trebuie protejata impotriva lovirilor sau a actionarilor defectuoase.

Manerul de fereastra oscilobatanta de aluminiu vine echipat si cu sistem de protectie impotriva actionarii sistemului de oscilobatare atunci cand fereastra este deschisa.

Reparatii manere oscilobatante de aluminiu

Cea mai comuna defectiune a manerului este uzura excesiva a cremalierei dintate sau ra rotii de transmisie care sunt produse din duraluminiu, dar, fara ungere periodica ajung sa se uzeze.

Problema la care se ajunge o data cu cedarea cremalierei este blocarea ferestrei fie pe inchis fie pe deschis fie pe oscilobatant, fenomen care nu este tocmai placut.

Odata ajuns la acest stadiu singurul remediu care poate fi aplicat manerului oscilobatant pentru termopanele din aluminiu este inlocuirea lui.

Cum intretinem un maner oscilobatant de aluminiu

Pentru a prelungii cat mai mult durata de utilizare a unui maner oscilobatant de aluminiu recomandam ungerea lui semestriala cu uleiuri care se gasesc in comert sub forma de spray cu pai iar persoanele mai tehnice pot desface cu o cheie hexagonala de 4mm suruburile care fixeaza de fereastra termopan manerul, si apoi sa greseze cu o vaselina siliconica cremaliera cat si sinele pe care culiseaza, rotita de transmisie si jonctiunea dintre partea mobila a manerului si cea fixa.

Pret maner oscilobatant aluminiu

Pretul pentru un maner oscilobatant de aluminiu este afisat si actualizat in cadrul listei de preturi din cadrul acestui site.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo