Maner fereastra termopan inlocuire

Maner fereastra termopan inlocuire

maner fereastra termopan pvc

    Un maner fereastra termopan se poate schimba foarte usor de catre firma noastra, costurile acestei operatiuni fiind foarte mici.

Cremonul PVC, se defecteaza in general din motive cum ar fi actionarea fortata datorata uzurii feroneriei sau bruscarea lui.

Inlocuire maner fereastra termopan

     Manerul termopan pentru ferestre este exemplificat in imaginea alaturata si este prins in termopan cu doua suruburi M5 cu priza PH2. Acest tip de maner se foloseste pentru orice model de tamplarie termopan din PVC indiferent de marca sau serie de profil. Totusi, manerele termopan pentru ferestre din aluminiu, nu sunt compatibile cu cele din PVC. Diferenta de pret dintre ele este destul de mare (a se consulta lista de preturi).

       Manerul fereastra termopan PVC, nu este diferit pentru tipurile de deschidere. Prin urmare, pentru deschideri simple, oscilobatante, osciloculisante sau deschideri pe plan vertical se foloseste acelasi tip de maner.

Vezi pret maner PVC!
 

Reparatii  maner fereastra termopan Aluminiu

    Cremonul pentru ferestrele din aluminiu este diferit pentru fiecare tip de deschidere in

maner fereastra termopan aluminiu

parte. Nu se potriveste un maner de la un tip de deschidere la alta.

     In imaginea alaturata avem exemplificat un maner  fereastra termopan din aluminiu cu deschidere simpla.

     Manerele de aluminiu pentru ferestre se pot defecta in mare parte din cauza uzurii. Acestea fiind compuse din mai multe piese in miscare, din aluminiu, care, odata cu timpul si din cauza frecarii, cedeaza.

      Spre deosebire de manerele pentru ferestre din PVC, manerele pentru ferestre din aluminiu sunt mult mai rezistente si nu se defecteaza din o exploatare precara.

Vezi pret maner Aluminiu!
 

Maner fereastra termopan cu cheie

maner fereastra termopan cu cheie

     Cremonul cu cheie poate fi folosit pe orice tip de fereastra din  PVC sau chiar pentru usile de balcon cu maner pe o singura parte, el fiind o solutie foarte practica atunci cand in zona ferestrelor se afla copii mici, astfel putand fi securizate.

     Cremonul cu cheie nu poate fi considerat o solutie viabila de securitate, acesta fiind proiectat exclusiv pentru copii sau atunci cand se doreste inchiderea unei incinte cu alte scopuri decat securitatea.

Vezi pret maner PVC cu cheie!
 

 

 
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo