Maner usa termopan

Orice persoana care doreste sa deschida sau sa inchida o usa termopan, prima interactiune o are cu un maner usa termopan. Putem spune astfel ca un simplu maner de usa  este una dintre cele mai solicitate piese ce compun feroneria de inchidere. Prin acesta duncandu-se tot “greul” inchiderii si deschiderii usii. Desi pare banal la prima vedere, un maner usa termopan este destul de complex tehnologic. Variatia este in functie de tipul de tamplarie pe care acesta este montat; PVC, aluminiu sau lemn stratificat.
In cele ce vor urma vom explica si cataloga cele mai utilizate seturi de manere usa termopan in functie de profilul tamplariei.

Maner usa termopan PVC

maner usa termopan pvc      Tamplaria din PVC este cea mai utilizata tamplarie in tara noastra datorita costurilor mici de productie si exploatare. Acest tip de tamplarie inregistreaza preturile cele mai mici pentru accesorii si piese, dar si pentru procedurile de reparatii si reglaje. Un maner pentru o usa termopan din PVC este o componenta simpla si cu un pret mult mai mic decat celelate modele. Variatiile de dimensiuni pentru manere sunt, ca latime manerele inguste (25mm latime) si cele late (35mm latime) iar dimensiunile de la centrul gaurii manerului si pana la centrul gaurii butucului sunt de 85mm sau de 92mm dimensiuni dictate de constructia usii si tipul broastei termopan folosite. Astfel ca, pentru tamplaria din PVC, manerele pentru usi sunt:

  1. 25mmX85mm
  2. 35mmX85mm
  3. 25mmX92mm
  4. 35mmx92mm

Restul formelor prezente pentru un maner de usa PVC sunt strict de design nefiind importante in ceea ce priveste compatibilitatea. Toate manerele pentru usile din PVC sunt compatibile si cu usile din Lemn Stratificat. Un pret maner usa termopan pvc poate fi obtinut accesand lista de preturi din cadrul acestui site.

Manere usi din Aluminiu

maner usa termopan aluminiu

Spre deosebire de variatiile intalnite la usile termopan din PVC, pentru tamplaria din Aluminiu, este prezent un singur tip de maner termopan. Pentru acesta nu exista diferite dimensiuni constructive, singurele diferente dintre modelele existente pe piata fiind doar de design. Orice model de maner aluminiu este compatibil pe orice model de usa din aluminiu. Singurele posibile diferente fiind la gaurile de prindere in profil ce pot varia. In acest caz, folosirea de suruburi autoforante poate rezolva situatia, efectuandu-se rapid de noi gauri compatibile cu manerul pe care doriti sa-l schimbati. In poza aveti exemplificat un maner termopan pentru usi din aluminiu. Pretul pentru astfel de manere este listat in cadrul listei de preturi a site-ului sau in lista comuna de preturi.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo