Manere usa termopan

 Buna ziua, ma intereseaza asa ceva – poza din atasament. Sunt manere de usa termopan din pvc care s-au rupt. 

Manere – Salcieanu George

Multumesc,

Cu stima
manere usa  termopan rupte

Buna ziua!
Manerul solicitat de dumneavoastra se afla in stoc si este un maner de usa termopan din PVC dimensiuni 25X85mm. Compania noastra dispune de manere usa termopan cu o cantitate considerabila pe stoc. In cadrul listei de preturi va puteti alege manerul protrivit pentru usa dumneavoastra si va puteti consulta referitor la preturile practicate.

Modele de manere usa termopan

Pentru a stabili cu exactitate de ce tip de manere aveti nevoie, mai jos va exemplificam cateva proprietati si dimensiuni pe care le au manerele de usa termopan:

  • latimea totala a placii de sustinere
  • distanta intre gaura patrata si centrul gaurii de maner
  • distanta dintre suruburi
  • configuratia de fixare (doua sau trei suruburi)

Metode de fixare a manerelor

Un maner de usa termopan din pvc se fixeaza  cu doua sau trei suruburi ce traverseaza in totalitate profilul termopan. Se aplica aceasta tehnologie pentru a se asigura o prindere temeinica fara a exista riscul de smulgere a acestora. Este o tehnologie diferita fata de manerele termopan din aluminiu ce se prind cu suruburi direct de profilul usii.

In cazul in care nu va descurcati in alegerea manerelor corecte pentru usa termopan a dvs, va putem ajuta cu placere. Apelati la serviciile companiei noastre si veti fi surprinsi de calitatea executiilor si a produselor furnizate.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo