Manere usa termopan

 Buna ziua, ma intereseaza asa ceva – poza din atasament. Sunt manere de usa termopan din pvc care s-au rupt. 

Manere – Salcieanu George

Multumesc,

Cu stima
manere usa  termopan rupte

Buna ziua!
Manerul solicitat de dumneavoastra se afla in stoc si este un maner de usa termopan din PVC dimensiuni 25X85mm. Compania noastra dispune de manere usa termopan cu o cantitate considerabila pe stoc. In cadrul listei de preturi va puteti alege manerul protrivit pentru usa dumneavoastra si va puteti consulta referitor la preturile practicate.

Modele de manere usa termopan

Pentru a stabili cu exactitate de ce tip de manere aveti nevoie, mai jos va exemplificam cateva proprietati si dimensiuni pe care le au manerele de usa termopan:

  • latimea totala a placii de sustinere
  • distanta intre gaura patrata si centrul gaurii de maner
  • distanta dintre suruburi
  • configuratia de fixare (doua sau trei suruburi)

Metode de fixare a manerelor

Un maner de usa termopan din pvc se fixeaza  cu doua sau trei suruburi ce traverseaza in totalitate profilul termopan. Se aplica aceasta tehnologie pentru a se asigura o prindere temeinica fara a exista riscul de smulgere a acestora. Este o tehnologie diferita fata de manerele termopan din aluminiu ce se prind cu suruburi direct de profilul usii.

In cazul in care nu va descurcati in alegerea manerelor corecte pentru usa termopan a dvs, va putem ajuta cu placere. Apelati la serviciile companiei noastre si veti fi surprinsi de calitatea executiilor si a produselor furnizate.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo