Am probleme cu termopanele pentru ca sunt mai vechi? Iata ce trebuie sa stiti

Daca va ganditi ca reparatia se impune doar in cazul termopanelor vechi, va inselati. De-a lungul anilor de activitate am asistat la atat de multe solicitari incat acum putem spune realmente la inainte de orice conteaza decizia pe care o luati si anume calitatea acestora. Exista numerosi furnizori, mari branduri de nisa si multi isi doresc sa aleaga astfel de nume din principiu ca ar avea sansa sa aleaga tamplarie pvc de calitate, durabila desigur.

Utilizatorul este direct raspunzator de ceea ce alege si deci de calitatea de care se va bucura. In acest sens va recomandam sa comandati de la furnizori de incredere. Am mai discutat si cu alte ocazii acest lucru pe blog, dar iata si alte cateva sfaturi:

  • Verificati masuratorile si pastrati o copie a acestora.
  • Verificati firma aleasa, reputatia acesteia.
  • Cautati si preturile de la competitori, diferentele nu trebuie sa fie foarte mari pentru ca deja ridica suspiciuni.

Una dintre cele mai frecvente greseli se refera tocmai la faptul ca alegem ce este mai ieftin pentru ca daca este accesibil inseamna ca este perfect. Nu ne dam seama insa ca pe termen lung o astfel de decizie ne face sa mai platim inca o data pentru a repara sau inlocui. Spre exemplu, daca la montaj nu a fost respectata tehnica corecta, ca drept rezultat intre sticle apare condens, adica geamul prinde aer cum spunem in termeni populari si nu exista o alta solutie decat inlocuirea sticlei.

Ce trebuie spus este ca tamplaria mai scumpa are mai mult material utilizat pe metru liniar. Exista in general 3 variante de tamplarie, accesibila, adica economica, medie si gama premium. Mai ales pentru usor si ferestre mari este recomandat sa fie alese cele din gama premium, ce au armaturi corespunzatoare.

Ce faceti gresit astfel incat termopanele, indiferent ca sunt mai noi sau mai vechi, trebuie reparate?

Una dintre cele mai comune situatii in care utilizatorul greseste si strica inainte de vreme tamplaria se refera la modul in care este intretinuta feroneria si nu numai. Balamalele, manerele, cremoanele etc. sunt raspunzatoare de fiabilitatea tamplariei. Este usor sa le ignorati, pe principiul ca sunt simple accesorii.

Chiar daca producatorii pot oferi garantii de pana la 15.000 de deschideri si inchideri la fereste si de maximum 3000 la usi, conteaza si modul in care este folosita si intretinuta feroneria. Spre exemplu, lubrifierea acesteia este importanta nu doar pentru a evita ca aceasta sa scoata zgomote si sa devina mai rigida si greu de utilizat. Importanta este si manevrarea, rotirea completa a manerului conform tipului de deschidere/inchidere.

Balamalele nu doar ca sustin ferestrele, insa asigura si o inchidere optima, deci semnalati daca sunt probleme si reparati la timp.

La capitolul garnitura avem din nou o situatie cu care ne intalnim adesea. Desigur ca cel mai adesea ca urmare a trecerii timpului si uzurii garniturii se impune schimbarea. Insa nici cele mai noi nu sunt lipsite de risc. Garnitura poate fi afectata de faptul ca nu sunt realizate reglajele la timp, conform cu sezonul – se impune in vara si in iarna sa fie realizata aceasta procedura.

Tamplaria PVC mai veche este mai predispusa la uzura si deci impune mai adesea nevoia de reparatie. Insa nu sunt scutiti nici cei care au o astfel de tamplarie montata in urma cu cativa ani. Se intampla din cauza slabei calitati sau din cauza faptului ca nu este intretinuta corespunzator.

Oricum ar fi, trebuie sa stiti ca echipa noastra este mereu disponibila pentru a interveni. Un geam termopan reparat va readuce confortul casei. Va asteptam cu programari in cadrul paginii noastre, reparatii-termopane.net.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo