Montare maner pe ambele parti la usa de balcon

 Buna ziua, Am o usa de termopan spre balcon care a fost prevazuta cu un singur maner. Imi trebuie cu 2 manere (..cu deschidere si din exterior). Nu stiu marca feroneriei. Se poate face o asemenea interventie? Usa este in sectorul 2, Bucuresti

Ingrid

Buna ziua,
In cazul dumneavoastra usa despre care discutam este o usa de balcon, cu profil de fereastra si feronerie cu maner pe o singura parte. Din pacate, daca am incerca sa traversam gaurile actualului maner pana pe exteriorul usii o sa sesizam ca ele se opresc in buza exterioara a tocului termopan, fenomen nedorit deoarece nu se va mai putea monta manerul de pe exterior. Solutia in acest caz este de a se efectua un nou set de gauri interior-exterior la o distanta ce sa nu interfereze cu buza tocului exterior dar indeajuns de aproape incat sa astupe si gaurile actuale ale manerului. Aceasta interventie este posibila, piesele ce implica modificarea sunt manerele duble si sistemul de inchidere ce trebuie inlocuit cu unul nou care sa se potriveasca cu noile gauri. La cerere manerele pot fi prevazute si cu butuc cu cheie pentru incuiere. O solutie mai simpla si mai putin costisitoare este  montarea in interiorul feroneriei a unei piese ce efectueaza o inchidere cu bila iar pe exteriorul usii un maner tragator. Aceasta solutie este mult mai ieftina si mai usor de efectuat dar randamentul termic al usii scade datorita inchiderii intr-un singur punct.

Cu respect,
Ing Marin Victor
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo