Plase tantari rulouri insecte | reparatii-termopane.net

Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Plase tantari rulouri insecte


Plase insecte gri antracit

Incepand cu anul 2015 firma noastra devine unicul producator si distribuitor de plase insecte pentru termopan culoarea gri antracit cunoscuta si ca gri sobolan, cod de culoare RAL 7015.

Plasele de tantari cu cadru gri antracit produse de firma noastra au aceleasi proprietati ca si plasele de insecte normale de culoare alba sau maro.


Citeşte mai multe...

Oferta plase insecte

Oferta SOC  la plasele de insecte!

Oferta valabila doar saptamana aceasta, la plasele de insecte pe balamale pentru ferestrele termopan produse de firma noastra! 
Aici va  puteti calcula instant plasele de insecte pentru ferestrle dumneavoastra. Masurile pe care le introduceti sunt strict pentru a va informa asupra pretului, masurile de executie urmand sa fie preluate de tehnicienii nostrii.

Citeşte mai multe...

Plase rulou practiceNevoia unui somn liniştit este prioritară pentru căminul oricui. Folosirea PLASELOR ANTIINSECTE rezolvă problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fără a fi necesară folosirea insecticidelor. Aerisirea locuinţei dumneavoastră se va putea face pe toată durata zilei şi a nopţii, eliminându-se riscul de a avea mici surprize. Somnul binemeritat va fi mult mai plăcut, având în vedere că nu va mai trebui să renunţaţi la aerul proaspăt al nopţilor de vară.

Citeşte mai multe...

Plase tantari de inalta calitate

Plase insecte calitative
Plasele de insecte au rolul de a impiedica insectele sa intre in locuinta . Se pot utiliza la ferestre, usi de balcon , usi de intrare.
Acestea pot fi fixe, tip rulou, , mobile si sunt executate din materiale usoare.
Plase de tantari fixe si mobile: Apasa aici pentru a-ti calcula plasele de insecte pentru casa ta online!!! Calculator plase de insecte
Profilele utilizate sunt din aluminiu si pot fi de nuante diferite RAL sau imitatie lemn, mahon, stejar.Plasele sunt din fibra de sticla cu o rezistenta sporita la rupere ,reduc foarte putin vizibilitatea spre exterior.

Citeşte mai multe...

Plase impotriva insectelor

Plase orizontale

Alb - RAL 9010Maro - RAL 8014

Culorile standard pentru toate tipurile de plase sunt alb (RAL 9010) si maro (RAL 8014). La cerere plasele pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn (sita este intotdeauna gri).

Plasele tip rulou orizontale simple pot avea dimensiuni maxime de 500 mm latime si 2400 mm inaltime. Plasele tip rulou orizontale duble pot avea dimensiuni maxime de 3000 mm latime si 2400 mm inaltime.

Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor, prin manevrarea manerelor de actionare. Pentru inchiderea plasei orizonatale simple se folosesc o pereche de opritori care fixeaza lamela de inchidere. Inchiderea plasei orizontale duble poate fi realizata in doi timpi astfel: o parte se fixeaza in pozitie intermediara cu opritori iar cea de a doua parte se etansaza fata de prima pe sistem de magneti.

Atunci cand sunt folosite la intrarile pentru usi plasele tip rulou orizontale sunt prevazute in partea inferioara cu ghidaje

Citeşte mai multe...

Plase de tantari


Plasa tantariAţi încercat totul pentru înlăturarea ţânţarilor crunţi, împotriva muştelor care zumzăiesc toate ziua? Nu mai aveţi soluţii? Soluţiile încercate nu dau roade, sau nu sunt practice? Alegeţi o soluţie elegantă împotriva insectelor de la noi. Etanşare perfectă ori alegeţi plasa simplă cu ramă fixă, ori alegeţi plasa tip rulou, ori alegeţi modelul integrat cu ruloul exterior.


Citeşte mai multe...

Plase insecte termopan ieftine

Plase antiinsecte

Plasele de insecte produse de firma noastra pot fi mobile (cu balamale pe profil de aluminiu) sau fixe, in functie de dorinta clientului. Acestea sunt de o calitate exceptionala, fiind construite din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine. Intretinerea simpla si adaptabilitatea la configuratia de instalare permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator. Aceste plase nu scad decat intr-o proportie foarte redusa vizibilitatea in afara si prezinta un interes sporit datorita scopului extrem de practic pe care il au: impiedicarea patrunderii insectelor in locuinta.
Caracteristicile plaselor de insecte :
-rama plaselor este din aluminiu de diferite culori (alb, maro, stejar auriu) in functie de dorinta clientului.
-sita este din fibra de sticla de culoare gri astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara.
-pot fi fixe dar si mobile pe balamale.
-sistemul de prindere este foarte fiabil.
-in anotimpul rece se pot demonta/remonta usor pentru prevenirea deteriorarii.
Mai multa liniste si un somn mai odihnitor cu plasele importiva insectelor

Citeşte mai multe...

Plase pe balamale impotriva insectelor

Plase anti-tantari
Plasele insecte pe balamale au cadrul din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, alb sau maro. Pentru cei care opteaza pentru tamplarie color exista profile de plase caserate in nuante de stejar auriu, mahon, stejar inchis.

Construite din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine ce nu reduc vizibilitatea sau patrunderea luminii in incapere plasele de insecte pot fi de mai multe tipuri.

Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.

Impiedica patrunderea insectelor dar si a impuritatiilor purtate de vant .

Citeşte mai multe...


PLASE INSECTE:

Plase insecte practiceCu sistemul de protectie contra insectelor, vizitatorii nepoftiti raman afara iar dumneavoastra puteti avea o noapte linistita. Avantajele sistemului de protectie contra insectelor:

* au o fiabilitate exceptionala, fiind produse din fibra de sticla * transparenta ridicata * montare si demontare simpla * nu implica modificari ale ramei ferestrei * rezistenta la actiunea factorilor climaterici * stabilitate datorita ramei din aluminiu * protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei si insertul de perii folosit * intretinere simpla * permit schimbul permanent de aer intre interior si exterior * nu se cunoaste depunerea prafului, datorita culorii gri a plasei * ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la îmbatrânire;

Citeşte mai multe...

Plase împotriva insectelor

Plase insectePlasele contra insectelor vă protejează într-un mod simplu şi eficient împotriva insectelor fără a fi necesară folosirea insecticidelor. Datorită rezistenţei lor, aceste plase au şi un rol suplimentar - protejează animalele de companie întrucât nu permit accesul acestora pe fereastră înspre exterior.
Plase tip ramă cu balamale
Plasele tip ramă cu balamale pentru ferestre şi uşi sunt fixate pe un cadru din Aluminiu prevăzut cu balamale, permiţând astfel oscilarea batantă a geamului înspre exterior.
Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut.

Citeşte mai multe...

Pagina 1 din 2

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Foarte multumita! Prestatie executata impecabil si in termen. Multumesc! "

rating"abordare deosebita care are trebui sa fie normalitatea pentru toate serviciile din Romania. (incepand cu convorbirea telefonica, explicatii, rezervarea programarii, promptitudine, atentia la detalii (fara "merge si asa"), solutionare problemelor, comunicare. Chiar daca pretul a depasit cu mult planul initial, a fost justificat avand in vedere ca a inclus interventii foarte utile (neplanificate initial, dar totusi necesare as zice). Sigur recomand."

rating"Profesionalism, rapiditate"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite s...

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...