Plase tantari / insecte termopan

plase insecte ieftine Compania noastra este prim importator de profile plase insecte din Grecia si Italia, plus accesorii atat pentru plase tantari pe balamale cat si pentru plasele de tip rulou. Folosim doar materie prima varf de gama, garantand astfel cele mai bune produse existente pe piata din Romania.

Deasemenea, oferim servicii de masuratori si montaj oriunde in Bucuresti, in orice sector cat si in raza judetului Ilfov. Oferim servicii rapide si productie record a comenzilor in mai putin de 24 de ore. Nu conteaza daca stai la bloc sau la casa, avem plase pentru orice tip de ferestra sau usa, chiar si pentru cele cu incarcatura excesiva de termoizolatie.

Pentru a va ajuta in alegerea corecta asupra modelului de plase insecte de care aveti nevoie, va prezentam principalele deosebiri si proprietati pe care le are o plasa de tantari produsa de UltraPVC:

Plase insecte pe balamale

Plasele de insecte pe balamale sunt unele dintre cele mai cerute configuratii de plase de insecte. Sunt foarte practice, premitand circulatia aerului din incinta in exterior si invers. Nu permit patrunderea insectelor de orice fel si sunt foarte usor de manevrat. Ele se compun dintr-un cadru de aluminiu dur, vopsit in cam electrostatic, pe care este montata plasa din fibra de sticla, balamalele si sistemul de inchidere. Se pot monta pe orice tip de geam termopan, atat PVC cat si Aluminiu.

 • Plasa de insecte pe balamale se monteaza prin prinderea balamalelor si a clipsului de inchidere pe tocul termopanului.
 • Plasele de insecte pe balamale nu obtureaza sau incomodeaza inchiderea ferestrei termopan si nici nu ia din lumina aferenta deschiderii pe care e montata.
 • In caz de defectiune fiecare piesa in poarte poate fi inlocuita separat la costuri modice.
 • Pe timpul iernii ele se pot scote si depozita ferite de inghet si viscol lucru care le creste durata de viata si folosinta.
 • Plasele de insecte pe balamale se pot spala foarte usor in cada cu un jet de apa puternic si se pot folosii detergenti casnici pentru curatarea lor.
 • Nu este recomandata folosirea, stropirea sau stergerea cu solventi (diluant,benzen…)cadrul de aluminiu sau plasa din fibra de sticla.

Afla ce pret au plasele de insecte pe balamale necesare pentru casa ta, folosind gratuit simulatorul de pret plase tantari balamale, de mai jos:

Calculeaza online pret
plase balamale

Plase insecte tip rulou

Plasele de insecte tip rulou sunt o categorie de plase cu un design si eleganta mai mare fata de plasele de insecte pe balamale.

plase insecte rulou ieftine

Plasele de insecte rulou sunt folosite in mod general doar in locurile unde nu se pot monta plase de insecte pe balamale sau unde arhitectura exterioara este mai deosebita.  Datorita spatiului mic necesar de manevra, plasele rulou sunt perfecte pentru:

 • ferestre care au montate grilaje de securitate
 • la ferestrele care au montate rulouri de protectie solara
 • la ferestrele cu jardiniere, sau alte lucruri care ar impiedica deschiderea la exterior a unei plase de insecte pe balamale.

Mai mult, tipul de plase insecte rulou mai au ca particularitati, si:

  • cadrul se poate produce in orice nuanta de culoare sau imprimeu
  • au un design mai atragator si o functionalitate mai moderna

Afla ce pret au plasele de insecte rulou folosind gratuit simulatorul de pret plase tantari rulou, de mai jos:

Calculeaza online pret
plase rulou

Plase insecte fixe

plase insecte fixePlasele de insecte fixe (fara balamale sau sistem de inchidere) se folosesc atunci cand nu e nevoie de deschiderea lor pe toata perioada de exploatare. Cele mai comune locuri unde se monteaza aceste produse, sunt la aerisirile beciurilor sau la ferestre ce dau in alte spatii inchise sau semi-inchise.

In mod general toate din plasele de insecte prezentate mai sus sunt concepute pentru a fi montate pe termopan . Exista situatii in care plasele pentru termopan cu unele mici modificari, pot fi montate si pe ferestre din lemn sau metal.

Plase tantari pe balamale -Te protejezi cu buget scazut

Daca nu ati incercat pana acum sistemul nostru de calcul pentru a vedea ca intradevar oferim plase de insecte ieftine defapt plasele de insecte cele mai ieftine o puteti face accesand calculatorul din pagina de aici.

Producem si montam orice model de plase antiinsecte in Bucuresti precum si in toate localitatile limitrofe. Daca aveti nevoie de plase  in Bucuresti atunci ati ajuns in locul potrivit!

Pret pentru plase insecte

Pentru a sti inca de la inceput pretul pentru plasele de insecte va punem la dispozitie un calculator de pret pentru plase de insecte pe care il puteti accesa de aicipromotie plase insecteultrapvc reparatii termopane

Din ce in ce mai multe fraude pe internet!

Afla din articolul nostru cum te poti proteja de infractorii ce activeaza pe internet. Patru pasi simpli prin care iti poti da seama daca o pagina de internet este valida sau in spatele ei se ascunde o inselatorie!

Patru pasi pentru combaterea
fraudei pe internet

logo