Plase Insecte pe balamale – PRACTICE

plase insecte ieftine Plasele  insecte pe balamale sunt un accesoriu de avut in cadrul unui sistem de tamplarie termopan. Estetica deosebita, finisajele realizate din cadrul de aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea tamplariei. Mai mult, accesoriile din PVC UltraDUR sunt caracteristicile de varf pentru plase de insecte.

Tot de ce ai nevoie pentru un somn linistit intr-o seara calduroasa de vara este de plase de insecte pe balamale la ferestele termopan!

Plase insecte pe balamale

Plasele de insecte pe balamale sunt unele dintre cele mai uzuale configuratii de plase de insecte. Sunt foarte practice premitand circulatia aerului din incinta in exterior si invers. Nu permit patrunderea insectelor de orice fel. Ele se compun dintr-un cadru de aluminiu pe care este montata plasa din fibra de sticla, balamalele si sistemul de inchidere.

 • Plasa de insecte pe balamale se monteaza prin prinderea balamalelor si a clipsului de inchidere pe tocul termopanului.
 • Plasele de insecte pe balamale nu obtureaza sau incomodeaza inchiderea ferestrei termopan si nici nu ia din lumina aferenta deschiderii pe care e montata.
 • In caz de defectiune fiecare piesa in poarte poate fi inlocuita separat la costuri modice.
 • Pe timpul iernii ele se pot scote si depozita ferite de inghet si viscol lucru care le creste durata de viata si folosinta.
 • Plasele de insecte pe balamale se pot spala foarte usor in cada cu un jet de apa puternic si se pot folosii detergenti casnici pentru curatarea lor.
 • Nu este recomandata folosirea, stropirea sau stergerea cu solventi (diluant,benzen…)cadrul de aluminiu sau plasa din fibra de sticla.

Plase insecte tip rulou

plase insecte rulou ieftine

 

 

 

 

 

Plasele de insecte tip rulou sunt o categorie de plase cu un cost de productie sesizabil mai mare fata de plasele de insecte pe balamale.

Plasele de insecte rulou sunt folosite in mod general doar in locurile unde nu se pot monta plase de insecte pe balamale.  Exemple ar fi, la:

 • ferestre care au montate grilaje de securitate
 • la ferestrele care au montate rulouri de protectie solasa
 • la ferestrele cu jardiniere, lucruri care ar impiedica deschiderea unei plase de insecte pe balamale.

Desi plasele de insecte tip rulou par mai practice decat plasele de insecte pe balamale ele au mai multe minusuri din punctul de vedere al exploatarii pe termen indelungat:

  • nu se pot spala sub dus, pot fi doar sterse superficial
  • nu se pot apara de gerul iernii
  • in caz de defectiune nu pot fi reparate componentele care compun plasa si sistemul mecanic lucru care duce la inlocuirea in totalitate a sistemului de plasa insecte tip rulou

Plase insecte fixe

plase insecte fixePlasele de insecte fixe (fara balamale sau sistem de inchidere) se folosesc atunci cand nu e nevoie de deschiderea lor pe toata perioada de exploatare. Cele mai comune locuri unde se monteaza aceste produse, sunt la aerisirile beciurilor sau la ferestre ce dau in alte spatii inchise sau semi-inchise.

In mod general toate din plasele de insecte prezentate mai sus sunt concepute pentru a fi montate pe termopan . Exista situatii in care plasele pentru termopan cu unele mici modificari, pot fi montate si pe ferestre din lemn sau metal.

Plase insecte pe balamale -Te protejezi cu buget scazut

Daca nu ati incercat pana acum sistemul nostru de calcul pentru a vedea ca intradevar oferim plase de insecte ieftine defapt plasele de insecte cele mai ieftine o puteti face accesand calculatorul din pagina de aici.

Producem si montam orice model de plase antiinsecte in Bucuresti precum si in toate localitatile limitrofe. Daca aveti nevoie de plase  in Bucuresti atunci ati ajuns in locul potrivit!

Pret pentru plase insecte

Pentru a sti inca de la inceput pretul pentru plasele de insecte va punem la dispozitie un calculator de pret pentru plase de insecte pe care il puteti accesa de aici
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo