Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane in Bucuresti de calitate

    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intretinere este timpul sa punem in balanta calitatile prestatiilor companiei noastre in raport cu concurenta!
Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul intretinerii si reparatiilor aduse ferestrelor si usilor termopan, lider in Europa Centrala si de Est, compania UltraPVC Europe GmbH deschide cel mai modern centru de reparatii termopane in Bucuresti pentru a satisface nevoia de calitate a tuturor clientilor.

    Printre serviciile la care am adus noi standarde de calitate se pot enumera:

  •    servicii de reparatii si intretinere termopane in Bucuresti si localitatile limitrofe
  •    productie si montaj in timp record de plase insecte si geamuri termopan
  •    stocuri permanente de feronerii, piese si accesorii termopan folosite in domeniul de intretinere

Servicii oferite

Oferim servicii complete pentru intretinerea termopanelor. In lista de mai jos gasesti principalele servicii solicitate de clientii nostri:

  Fiind constienti de faptul ca timpul dvs este foarte important, pe langa calitatea si rapiditatea lucrarilor efectuate, dispunem in premiera in Romania de cel mai modern si eficient sistem de programari online de vizite si interventii la domiciliu. Cu UltraPVC ai certitudinea ca serviciul comandat va ajunge intotdeauna la timp.

    Toate aceste atu-uri fac din compania UltraPVC Romania partenerul tau de incredere in solutionarea defectelor de termopane de orice fel. Contacteaza-ne chiar acum!
Promotie ALL INCLUSIVE! doar 85lei/fereastra

Reparatia si reglajul feroneriei plus inlocuirea garniturilor la doar 85lei/fereastra si 105lei/usa. O promotie super-avantajoasa. Grabeste-te, locurile sunt limitate! Afla mai multe!

logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo