Reparatii plase tantari

reparatii plase tantariIn cadrul acestei pagini vom trata despre serviciile de reparatii plase tantari pe balamale sau rulou. Inainte de exemplificarea reparatiilor pentru plasele de tantari pe balamale dorim sa expunem principalele dezavantaje pentru reparatiile pentru plasele de insecte rulou.

Reparatii plase tantari rulou

Avand in vedere ca plasele de insecte rulou sunt sisteme mult mai complicate decat plasele de insecte pe balamale reparatiile ce pot fi aduse sunt sumare si destul de dificile.

  • lipire plasa insecte rulou – acest procedeu este imposibil deoarece plasa de insecte rulou poate fi lipita doar atunci cand este fabricata
  • inlocuire inchidere plasa insecte rulou – acea agatatoare in care plasa de insecte rulou se inchide se poate inlocuii doar dupa demontarea sistemului rulou, iar achizitionarea ei se face doar o data cu tot sistemul de rulare si ghidare
  • reparatii plase insecte rulou – indiferent de ce accesoriu al plasei de insecte rulou se defecteaza trebuie achizitionat intreg sistemul deoarece nu sunt disponibile pisesle separat la producatori, nici plasa si nici caseta rulou sau ghidajele.

Ca o concluzie finala plasele tantari rulou sunt dificil si costisitor de reparat.  Pretul pentru interventiile de reparatii pot ajunge chiar si la pretul de noua a plasei. De aceea recomandam in cazurile in care este posibil sa fie montate numai plase insecte pe balamale.

Doresti sa sti cat costa sistemele de plase tantari tip rulou? Acceseaza pagina calculator pret plase tantari rulou si afla pretul pentru plasele tale.

Avantaje plase tantari pe balamale

Plasele insecte pe balamale spre deosebire de plasele insecte rulou au urmatoarele avantaje:

  • plasele insecte pe balamale se pot spala sub dus
  • plasele insecte pe balamale pot fi ferite iarna de gerul care macina plasa.
  • se pot aduce anumite reparatii cumar fi inlocuirea fibrei de sticla

Ca si un rezumat recomandam folosirea plaselor de insecte rulou DOAR LA FERESTRELE UNDE NU POT FI AMPLASATE PLASELE DE INSECTE PE BALAMALE cum ar fi:

  • ferestre cu grilaje
  • ferestre cu jardiniere de flori
  • ferestre care au montate bare sau balustrade
  • oricare alt spatiu care nu permite deschiderea sau scoaterea unei plase de insecte pe balamale

Afla din pagina calculator pret plase tantari cat te costa plase noi pentru ferestre tale.

Reparatii plase de tantari pe balamale

Indiferent de defectul care il prezinta o plasa de tantari pe balamale se poate repara cu un minim de 4 scule:

  • ciocan de cauciuc pentru inserarea coltarelor plasei in profil
  • surubelnita cap stea pentru a insuruba sau desuruba suruburile ce prind balamalele plasei de insecte, manerul plasei de insecte sau sistemul de inchidere
  • cutter pentru taierea plasei in exces
  • rola de inserare a garniturii care prinde si intinde plasa de insecte.

Plasa de insecte se intinde singura pe cadrul de aluminiu la inserarea garniturii deci nu trebuie sa va speriati ca nu o puteti intinde singuri.

Balamalele plasei de insecte, coltarii si sistemele de inchidere se prind fiecare in cate doua suruburi si pot fi inlocuite usor.

Kit reparatii plase insecte pe balamale

Punem la dispozitia persoanelor care doresc sa isi repare singuri plasele de insecte pe balamale un kit de reparatii plase tantari pee balamale care se compune din:

  1. Rola de inserare garnitura plasa insecte
  2. 10 metrii patrati plasa insecte de 1metru latime
  3. 20 metrii garnitura plasa insecte
  4. 20 coltare plasa insecte
  5. 20 balamale plasa insecte
  6. 20 manere plasa insecte
  7. 20 sisteme de inchidere plasa insecte
  8. 50 suruburi 4,2 X 25 autoforante de prindere

Kitul de reparatii poate fi de culoarea alb sau maro si poate fi livrat si prin curier oriunde in Romania. El este util de avut pentru toata perioada de exploatare a plaselor de insecte pe balamale.

In cazul in care nu doresti sa te complici, afla din pagina calculator pret plase tantari cat te costa sa iti montam plase tantari noi cu garantie.

 
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo