Sistem inchidere intre balamale termopan

Ferestrele termopan cu deschidere batanta deseori au nevoie de o inchidere suplimentara intre cele doua balamale. Aceasta inchidere mediana are rolul de a prelua si corecta deformarea planului ferestrei fata de planul tocului. Deformarile apar in timp datorita varstei si a lipsei de echipare completa  cu piese de inchidere a feroneriei.

Cum stiu daca am nevoie de sistem de inchidere intre balamale?

Cum poti recunoaste cand fereastra are nevoie de un mecanism de inchidere intre balamale? Simplu! Se poate observa un spatiu care apare intre balamalele ferestrelor termopan batante. Prin acest mic spatiu daca apropiati urechea puteti auzii zgomotul de afara. Sau, in aceeasi zona se simte curent cand afara bate vantul. Mai mult, daca apasati cu palma in zona dintre balamale a termopanului puteti observa cum zgomotul se diminueaza. Multi producatori de tamplarie termopan omit ca la momentul productiei ferestrelor sa le echipeze si cu sistemul de inchidere intre balamale. Ei considera, ca ferestrele fiind noi, nu au nevoie de un asemenea sistem. O data cu trecerea timpului garnitura se taseaza, profilul se curbeaza iar lipsa sistemului de inchidere complet duce la defecte de etansare.

Vestea buna este data de faptul ca se poate monta si pe ferestre vechi sisteme de inchidere intre balamale. Astfel ca se pot remedia cu succes problemele de etansare. Inchiderea mediana sau balamaua de presiune vine disponibila atat in culorile alb cat si maro.  Aceasta se poate potrivi culorii tuturor termopanelor. Nefiind o balama care sa treaca prin garnitura de etansare ea nu afecteaza structural alte proprietati tehnice ale ferestrei termopan pe care se monteaza.

Aceast sistem de inchidere poate fi montat atat pe ferestrele cu deschidere clasica cat si pe cele cu deschidere oscilo – rabatanta.Cateodata, datorita varstei garniturii de etansare actuale a ferestrei termopan, montajul balamalei de presiune se face o data cu inlocuirea chederelor termopan.

Prin urmare, daca regasesti si tu simptomele descrise in acest articol la ferestrele tale, iti recomandam sa iei legatura cu noi. Te putem ajuta cu drag in a remedia defectele de etansare ale ferestrelor. Putem monta sisteme de inchdere intre balamale pentru orice model de termopan, chiar la tine acasa, oriunde in Bucuresti.reparatii termopane iarnaultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo