Broasca termopan pvc

     Broasca termopan pvc este exemplificata in imaginea alaturata si se foloseste numai pentru usile de interior; ea ofera un nivel scazut de broasca termopan pvcprotectie impotriva efractiei.  Aceasta inchide intr-un singur punct, in zona mediana a usii, similar usilor din lemn. Este de recomandat ca acest model sa fie montat doar la usile de interior. Mai mult, etansarea usii este precara deoarece nu se asigura presiunea pe toata latura de inchidere.

     Intre broasca termopan pvc si cea pentru usile din aluminiu nu exista o prea mare diferenta. Totusi, diferenta apare la placa de fixare, cromata, avand latimi diferite.

     Principalele defectiuni sunt cauzate de uzura excesiva si lipsa de intretinere a ansamblului. Ungerea sezoniera a broastelor termopan pot prelungii durata de viata a acestora la peste 10 ani!

     Acest ansamblu se schimba cu tot, el neputand fi desfacut din cauza ca, placile de protectie laterale ale ei sunt prinse in nituri si nu in suruburi. Producatorii de feronerii termopan nu furnizeaza piesele interne ca piese de schimb.

Vezi lista de preturi

Inlocuire de broasca termopan pvc multipunct 5 puncte

     Broasca pentru usa termopan din PVC termopan cu inchidere multipunct este considerata cel mai bun sistem de inchidere. Aceasta asigura o inchidere ce broasca termopan multipunctetanseaza, securizeaza si in acelasi timp usa se comporta normal.

     Cu acest sistem, puteti incuia o usa pe toata suprafata ei, astfel sistemul de securitate este net superior fata de broasca de inchidere intr-un singur punct. Etansarea este net superioara fata de broasca simpla.

     Defectiunile acestor broaste multipunct termopan pvc survin datorita utilizarii neconforme, uzurii indelungate sau a fortarii ansamblului.

     Din pacate, pentru o broasca termopan multipunct defecta, nu exista piese de reparatie. Astfel ca, de vreme ce sistemul s-a defectat (de cele mai multe ori o piesa interna din duraluminiu se rupe datorita  uzurii), singura solutie este inlocuirea in totalitate a broastei. Orice broasca termopan vine complet echipata cu tija pe care se afla blocatorii. Deasemena e bine de stiut, ca broastele termopan sistem multipunct nu sunt compatibile cu usile din aluminiu.

Vezi lista de preturi
pentru piese usi termopan Click aici!
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo