Garnitura usa termopangarnitura usa termopan

Garnitura de usa termopan, ca oricare alt subansamblu ce intra in componenta termopanelor din PVC are o anumita durata de viata. Mai mult, si un anumit numar de cicluri de utilizare pana ca aceasta sa imbatraneasca. Conteaza foarte mult, metoda de folosire, intretinere si curatare a garniturii usilor.

Garnitura la usa de termopan nu mai etanseaza

Dupa un timp garnitura usilor de termopan isi pierde proprietatile de etansare din urmatoarele cauzele:

  • soarele care solicita pe timp de vara garnitura (la suprafata garniturii, tinand cont ca este de culoare neagra, temperatura pe timpul verii poate atinge si 60 grade Celsius)
  • inghetului din timpul iernii (in iernile din Romania e comun sa atingem si temperaturi de -20 grade celsius)
  • inchiderile si deschiderile repetate (factor ce taseaza in timp garnitura)
  • calcarile accidentale pe garnitura de termopan
  • lovirea, ciupirea, ruperea din neatentie a suprafetei de contact
  • contactul cu solventi chimici din produsele de curatat sau alte substante corozive

Enumerate mai sus sunt principalele cauze prin care garnitura usilor de termopan isi pierde etanseitatea.

Perioada de viata a chederului de usa termopan

Tinand cont de numarul mare de cauze ce produc uzura graniturii de termopan sa ajuns la concluzia ca durata medie de viata pentru garnitura pentru usa de termopan este in medie de 2 ani.

Este recomandata schimbarea la o perioada de 2-3 ani. Inlocuirea se face pentru a mentine o calitate de etanseizare marita a usii termopan.

Ce probleme mai atrage o garnitura de usa termopan uzata

In afara de lipsa de etanseizare a usii termopan cauzata de garnitura, apa si curentii de aer umezi patrund in incinta canalului de feronerie. Acestia conduc la condens si implicit grabesc uzura feroneriei si a balamalelor prin oxidare.

Recomandam ca atunci cand se sesizeaza o deficienta de etansare a usii termopan sau prezenta de condens pe suprafata feroneriei sau a balamalelor usii de termopan sa se actioneze prin inlocuirea garniturii defecte cu una noua.

Pret garnitura usa termopan

Fiecare persoana este incantata la auzul unui pret cat mai mic pentru garnitura pentru usa termopan dar, cate dintre acestea cunosc si detaliile despre garnitura, calitate si material?

Pe piata din Romania sunt mai multe tipuri de garnitura pentru usa din termopan. Diferenta este data de materialul si profilul de contact al garniturii. Rezultatul final si diferente de pret sunt diferite, chiar daca “tot garnituri sunt”.

Recomandam, pe baza experientei acumulate folosirea doar a garniturilor EPDM cu profil de presiune si buza de respingere a apei indiferent de marca de usa termopan pe care o aveti.

Te poti informa suplimentar si chiar achizitiona din pagina de aici orice model de garnituri termopan.

Programeaza online vizita la domiciliu!
Inlocuieste garniturile vechi – Click aici!
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo