Modificare deschidere termopan pvcModificare deschidere pvc

Ferestrele termopan din PVC se pot modifica in orice alt tip de deschidere decat cel actual, foarte simplu si fara deranj. Indiferent ca sensul in care se deschide o fereastra sau modalitatea de deschidere nu va mai este pe plac, compania noastra ofera servicii de modificari pentru orice tip de marca de termopan.

Modificare deschidere geam termopan din PVC

Dispunem de toata gama de feronerii pentru orice tip de deschidere. Sa luam spre exemplu un termopan cu deschidere normala, acesta poate fi modificat in deschidere oscilobatanta exemplificat in imaginea din dreapta demontand fostul sistem de deschidere si venind cu un sistem oscilobatant exemplificat in imaginea din stanga. Acest sistem este de o inalta calitate conferind o mai buna functionalitate ferestrei dumneavoastra.

O alta modificare posibila pentru ferestrele din pvc este aceea de a schimba sensul de deschidere al ferestrei,

de la dreapta la stanga sau invers de la stanga la dreapta. Acest tip de modificare este cerut in special de clientii care au achizitionat apartamante cu ferestre termopan deja montate, dar, sensul deschiderilor actuale nu coincid cu aranjamentele de mobila ce urmeaza a fi amplasate.

Modificarile acestea sunt strict legate de feronerie si nu este necesara interventia la structura termopanului.

Pentru o astfel de modificare puteti sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de cnontact online iar pretul este afisat in lista de preturi din cadrul acestui site.
Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo