Manere usi termopan inlocuire

manere usi termopan

     Ansamblul de manere usi termopan din PVC este usor de recunoscut. Acesta are manerul propriu-zis si spatiul pentru gaura de butuc in acelasi ansamblu. Placa (baza) ce acopera profilul termopan in zona broastei este unitara. Ea este fixata in doua suruburi in extremitatea superioara si inferioara a acesteia. In unele cazuri, mai exista un al trei-lea surub de fixare sub mana curenta.

Reparatii/inlocuire manere usi termopan PVC

     Acestea nu se prind de termopan ci se prind prin intermediul a doua sau trei suruburi direct intre ele. Suruburile traverseaza  termopanul astfel ca, nu exista riscul degradarii filetelor in cazul schimbarii  mai multor manere la aceeasi usa.

     In general defectiunile manerelor de usi din PVC survin in cazul unei exploatari indelungate sau in cazul unor manere de calitate inferioara. Principla degradare ce apare la manere usi termopan este ruperea mainii curente sau a bazei suport. In unele cazuri, cedeaza si resortul din interiorul bazei.

     Manerele pentru usile din PVC sunt aceleasi atat pentru inchiderile simple (1 punct) cat si pentru inchiderile in 5 puncte. Inchiderea multipunct  se realizeaza ridicand de maner in sus si apoi se actionand cheia pentru a se incuia usa.

     Firma noastra dispune de orice tip de maner pentru usile din pvc, oferim service pentru manere si inlocuiri la comanda pentru orice tip de termopan.

Vezi lista de preturi

Reparatii inlocuiri manere usi termopan din aluminiu

     Manerul pentru usa din aluminiu se deosebeste de manerul pentru usa din pvc deoarece este compus din piese diferite la maner si butuc, acestea fiind complet separate.manere usi termopan aluminiu

     Defectiunile acestui maner sunt la fel ca si la manerul pentru usile termopan din pvc, dar cea mai grava este cedarea filetului in care sunt prinse suruburile bazei manerului fapt ce duce la imposibilitatea repararii acestuia. Singura solutie este montarea unui maner nou special conceput cu gaurile de prindere decalate pentru a se face montarea intr-o zona noua neavariata.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo