Geam termopan stricat, probleme inchidere, defectiuni

reparatii geamuri termopanGeamurile  termopan sunt produse complexe, formate din piese si feronerii la care pot aparea in timp, defectiuni, ce duc la un geam termopan blocat, inchis sau rabatat, probleme de inchidere, etansare samd. In general, un geam termopan stricat prezinta o manerare greoaie, prin care agata, freaca, sau nu mai raspunde la comenzile date de maner.

Defectiuni geamuri termopan

Sunt multe motive prin care pot aparea defectiuni ce pot aparea pentru orice tip de geamuri termopan sunt cele de feronerie, prin care nu se mai inchide geamul termopan, nu se mai rabateaza, sau geamul termopan ramane blocat pe rabatat. Aceste simptome sunt date de piese de transmisie, componente ale feroneriei de inchidere ce cedeaza, se rup sau raman blocate.

Astfel apar probleme de inchidere geam termopan, care nu mai etanseaza corespunzator si permite ca frigul din exterior sa patrunda in locuinta, sporind astfel costurile de incalzire si diminuand confortul termic pe care il doriti a-l avea in casa.

Firma noastra se ocupa cu remedierea de defectiuni pentru orice tip de geam termopan, reglaje, gresari si inlocuiri de feronerii termopan defecte.

Nu se mai rabateaza geamul termopan

Odata cu imbatranirea feroneriei de inchidere, sau din cauza unei lipse de intretinere anuala, se intampla ca una dintre cele mai importante si fragile piese (transmisia de colt 90grade), sa cedeze. Odata cu defectiunea acestei piese, nu se mai transmite comanda de rabatare din maner inspre foarfeca oscilobatanta, astfel ca nu se mai rabateaza geamul termopan. In functie de vechimea feroneriei, reparatia ferestrei poate consta in inlocuirea unitara a coltarului defect, iar in cazul in care este vorba de o feronerie veche, scoasa din uz, reparatia consta in montarea uneri feronerii de rabatare complet noi.

Probleme inchidere geam termopan

Alte probleme de inchidere le geamurile termopan sunt date de dereglaje ale feroneriei sau a sistemului de calaj, ce fac ca fereastra sa inchida precar, ramanand spatii intre cercevea si toc prin care poate patrunde cu usurinta, apa, zgomotul exterior, sau frigul. Vestea buna este ca se pot intreprinde reglaje sau calari ce pot anula orice probleme de inchidere de geam termopan, fara a fi nevoiti sa inlocuiti fereastra cu una noua.

Firma noastra are o experienta indelungata in prestarea de servicii de reparatii termopane si va putem ajuta cu placere in remedierea oricaror defectiuni aparute la geamurile termopan din locuinta dumneavoastra.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

-5% discount! Doar astazi!

Inregistreaza o programare online acum si beneficiezi de -5% reducere pentru ORICARE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC, fata de pretul de lista!  Grabeste-te, promotia expira in cateva ore!

Cod discount: FBX2021 NOTEAZA ACEST COD! ITI VA FI DE FOLOS

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo