Calculator pret sticla termopan

     In aplicatia de mai jos puteti calcula pretul pentru sticle termopan in functie de dimensiunile pe care sticla termopan de care aveti nevoie le are. Masuratorile efectuate de dvs. sunt doar pentru aflarea pretului, masuratorile exacte si corecte urmand a fi efectuate de catre inginerii nostri ce se vor deplasa la adresa dvs. Procedura pentru comanda sticlei este urmatoarea:

  1. va calculati informativ pretul in cadrul aceastei aplicatii
  2. va programati online vizita inginerilor nostrii pentru masuratorile exacte (programarile se fac aici)
  3. la aprox doua-trei zile dupa masuratori se va efectua montarea sticlei

 


Calculator pret sticla termopan

Introdu in campurile de mai jos dimensiunile sticlei termopan pentru a afla pretul

Pentru un pret corect va rugam sa introduceti dimensiunile numai in milimetri.

Exemplu 1 m = 1000 mm 56 cm = 560 mm

Selectati tipul de sticla pe care doriti sa o calculati:

Primul strat:
Al 2-lea strat:
Grosime totala:

Primul strat:
Al 2-lea strat:
Al 3-lea strat:
Grosime totala:

Tip sticla:

Culoare panel:
Grosime totala:

Masuratori(10RON)
Transport(40RON)
Montaj(30RON)


Aici va fi afisat pretul sticlelor pe care le vei calcula. Poti calcula cate sticle doresti, poti elimina individual din lista, poti face combinatii de tip si model iar programul iti va calcula automat totalul valorilor introduse. Tine minte! Dimensiunile calculate de tine sunt doar pentru ofertare, dimensiunile exacte vor fi masurate la domiciliu doar de catre reprezentantii UltraPVC Romania. Mai jos ai exemplificat prin imagini cum se masoara o sticla termopan.

 

Iti garantam cele mai bune servicii de inlocuire de sticla termopan din Bucuresti. Avem grija de timpul si banii tai, intervenim rapid si oferim modelele de sticla dintre cele mai bune pentru bugetul tau. Folosim doar materie prima marca Saint Gobain si dispunem de cea mai moderna linie de productie. Iar realul beneficiu este acela ca tu vei primi servicii si produse de inalta calitate marca UltraPVC!

 

Avansul pentru lucrarile de productie sticla este de 50% din valoare! Firma noastra nu asigura debarasarea sticlelor vechi. Debarasarea sticlelor sparte sau fisurate cad in sarcina clientului.
masurare geam termopan

    

Sticla termopan

sticla termopanSticla termopan este cel mai comun tip de sticla intalnita la tamplaria termoizolanta. Aceasta este formata din doua straturi de sticla (foi) separate perimetral de o bagheta de aluminiu perforata ce contine solutie anticondens. Sigilarea (vidarea) este facuta cu un mastic ce se aplica la cald (250grade Celsius) pe marginea sticlei. Grosimile comune sunt 4mm pentru fiecare foaie de sticla si de la 10 pana la 16mm pentru bagheta de separare.

Sticla tripan

sticla tripan

Sticla tripan este formata din trei randuri de sticla (foi) separate de o bagheta de aluminiu perforata ce contine solutie anticondens. Sticla tripan are proprietati de termoizolare si fonoizolare net superioare fata de sticla termopan. Sigilarea se efectueaza la fel ca si la sticlele termopan cu mastic tip hotmelt.

Panel termopan

panel termopan

Panelul termopan este o placa termoizolanta formata dintr-un sandwitch de PVC si placa de polistiren extrudat. Acesta poate avea culoarea alba sau poate fi infoliat cu folie imitatie textura lemnoasa, la culoarea tamplariei dvs. Acesta are proprietati de izolare identice cu sticla termopan de aceiasi grosime. Grosimile cele mai comune pentru placa de panel termopan sunt 20mm, 24mm si 32mm.

Panelul termopan este o solutie mult mai buna si sigura in cazul in care trebuie sa montati grile de aerisire, burlane sau tubulaturi prin tamplarie. Acestea nu prezinta riscul de spargere sau fisurare in timp.

Sticla simpla (o foaie)

sticla simpla

Se intampla ca tamplaria desi de termopan, sa fie echipata (mai ales la cele montate la interior), cu sticla simpla. Sticla simpla, este sticla bruta, doar o foaie, fara a fi facuta pachet termopan, asa cum se gasea la ferestrele vechi din lemn. Va putem ajuta si cu taiere sticla la dimensiuni, serviciu similar cu cel de geamgerie.

Comandati cu incredere produsele de sticla termopan produse de compania noastra!

Sticla termopan cu gaura de hota

Pentru sticla termopan cu gaura de hota sau centrala, dorim sa facem urmatoarele adaugari:

  • dimensiunea minima a gaurii este de 80mm
  • dimensiunea maxima a gaurii este de 180mm

      Pentru sticlele cu gaura de hota sau centrala termica, gaurirea se poate efectua doar in forma circulara, la o distanta de la extremitatea gaurii si pana la extremitatea sticlei de minim 90mm. Pentru a se evita riscul spargerii in timp, este obligatoriu ca o sticla termopan sa aiba doar o gaura!
Pentru alte tipuri de modificari ce pot fi aduse termopanelor pentru a traversa obiecte rotunde accesati pagina gaurire sticla termopan.promotie plase insecteultrapvc reparatii termopane

Din ce in ce mai multe fraude pe internet!

Afla din articolul nostru cum te poti proteja de infractorii ce activeaza pe internet. Patru pasi simpli prin care iti poti da seama daca o pagina de internet este valida sau in spatele ei se ascunde o inselatorie!

Patru pasi pentru combaterea
fraudei pe internet

logo