Balama geam oscilobatanta pret

Balama geam oscilobatantaSunt multe motivele prin care atunci cand comandati o fereastra noua nu includeti setul de balama geam oscilobatanta. Poate din cauza de pret sau poate considerati ca nu este necesar acest tip de deschidere la acel moment. Si totusi, sistemul de balama geam oscilobatanta este unul dintre cele mai practice sisteme feronerie cu care pot fi echipate ferestrele termopan sau usile termopan de balcon.

Principalele avantaje ale folosirii feroneriei de oscilobatare, care permite rabatarea unei ferestre cat si deschiderea normala, verticala, sunt:

 • aerisirea mult mai usoara a camerei
 • eliminarea riscului de trantire a geamului atunci cand bate vantul
 • poti aerisii si atunci cand afara ploua

Sistemul de balama geam oscilobatanta reprezinta cel mai mare avantaj cand vine vorba de eficienta unei ferestre.

Ce pret are o balama de geam oscilobatanta?

Pentru a nu crea confuzii, pentru a transforma un geam din deschidere clasica in rabatare, este nevoie de un set complet de componente si piese. Nu este necesara doar montarea unei balama de geam oscilobatanta. Probabil va intrebati de ce? Motivul este ca, pentru a comanda mecanismul din foarfeca balamalei este necesar conectarea acestuia la maner, ceea ce se face prin tije si coltare. Pretul pentru o fereastra este in medie de 210lei-280lei, in functie de dimensiuni, montajul inclus. In cazul in care fereastra nu este echipata din fabrica cu sistemul de rabatare, modificarea este posibila! Nu se vor degrada sub nici-o forma peretii sau rama termopanului. Procedura de montaj a unui sistem de rabatare implica demontarea pieselor specifice deschiderii clasice si montarea unui nou sistem ce va permite deschiderea dubla. Mai mult, totul se poate face simplu, direct la adresa dumneavoastra. Perioada estimata de montaj este de 30 minute per fereastra.

Ce include un set de oscilobatare geam

Pentru a va face o idee asupra sistemului de balama geam oscilobatanta, va prezentam lista tuturor pieselor ce compun sistemul:

 1. placa oscilobatare toc
 2. sistem inchidere/oscilobatare inferior
 3. tija transmisie
 4. cupla ingropata maner
 5. coltar transmisie 90 grade
 6. foarfeca + balama geam oscilobatanta
 7. transmisie inchidere spate
 8. balama inferioara cu rabatare
 9. blocatori toc

Ai probleme cu balamaua ta de oscilobatare sau cu tot sistemul? Da-ne un telefon si impreuna vom gasi solutia cea mai buna pentru reparatia problemei aparute. Dispunem de personal calificat si tehnici de reparatii revolutionare prin care aducem ferestrele defecte sau ce trebuiesc modificate la parametrii inalti de functionare.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

-5% discount! Doar astazi!

Inregistreaza o programare online acum si beneficiezi de -5% reducere pentru ORICARE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC, fata de pretul de lista!  Grabeste-te, promotia expira in cateva ore!

Cod discount: FBX2021 NOTEAZA ACEST COD! ITI VA FI DE FOLOS

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo