Curent, frig, si aer rece pe langa termopan

Odata cu sezonul rece, ferestrele termoizolante isi arata problemele pentru care au fost (ironic) proiectate sa le combata, si anume, intra frig pe la termopane, aer rece pe langa, curent si probleme de etansare geam termopan. Din pacate, mai bine de 60% din termopanele din Romania prezita aceste simptome, inca din primii ani de viata. Motivul este dat de faptul ca ferestrele, in genere, se monteaza cand e cald afara, clientul neputand sa aprecieze daca acestea au probleme de etansare, daca intra curent pe langa geamuri sau aer rece.

Intra frig pe la termopane – de ce?

Cele mai multe probleme de etansare le au ferestrele si usile termopan ce sunt construite din PVC armat (plastic+ profil metalic la interior). O multime de producatori, „uita” sa ataseze si armatura metalica de la interior fapt ce face ca profilul sa fie mai putin rigid. Astfel apar spatii prin care intra curent pe langa geamuri, in special intre cerceveaua mobila si toc.

Aer rece pe langa termopan

Se poate intampla ca aerul sa intre perimetral, intre zid si termopan. Problema este data de montaj, deoarece nu s-a facut un cordon de spuma continuu si au aparut spatii prin care aerul rece poate patrunde pe langa termopan. Mai sunt cazuri in care e si vina clientului, mai precis, nu mai acorda atentie reparatiei la exterior a glafurilor de zidarie, dupa montarea termopanului. Astfel in cativa ani, spuma lasata libera la soare, se macina, lasand spatiu liber intre termopan si zid prin care aerul rece poate patrunde.

Intra curent pe langa geamuri

Daca problemele sunt date de curentul care intra pe langa geamuri (sticla), atunci principalul vinovat este garnitura termopan care nu etanseaza corespunzator. Daca si la tine intra curent pe langa geamuri, solutia nu este sa schimbi in totalitate ferestrele existente cu unele noi, este de ajuns sa comanzi un serviciu de inlocuire garnitura termopan, in acest fel, daca acum iti intra frig pe la termopane, dupa serviciul de re – etansare geam termopan facut de firma noastra, ferestrele vor etansa mult mai eficient.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

-5% discount! Doar astazi!

Inregistreaza o programare online acum si beneficiezi de -5% reducere pentru ORICARE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC, fata de pretul de lista!  Grabeste-te, promotia expira in cateva ore!

Cod discount: FBX2021 NOTEAZA ACEST COD! ITI VA FI DE FOLOS

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo