De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura. Avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem termopane! Problema nu vine din cauza proprietarilor de buna credinta. In sine, vine din partea producatorilor care vor sa “mulga” cat de multi bani pot de la orice comanda de termopane.

Producatori de ferestre cu pierderi de memorie

Luand un caz abstract, avem doi producatori de termopan ce produc ferestre si usi cu acelasi profil, de exemplu REHAU. Si cum REHAU-ul pana sa fie facut fereastra, sunt doar niste bare de 6 metrii de profile. Putem sa spunem ca nu conteaza asa de mult in procesul de productie al ferestrelor. Si totusi e singura marca pe care o regasim scrisa pe factura si pe ferestre. De aici ne si luam dupa “ferestre REHAU sau ferestre de la GEALAN” etc. Dar cate nu mai compun o fereastra: armaturile metalice, sticla, garniturile si desigur sistemul de feronerie (dar la acestea utiam sa mai intrebam marca).

De aici si diferenta de pret pe care cei doi producatori pe care i-am luat ca exemplu au preturi diferite pentru aceeasi fereastra “REHAU”. Primul oferteaza 200euro iar al doilea 100 euro. E normal ca oricine sa-l aleaga pe cel de-al doilea producator datorita pretului mai bun pentru aceasi fereastra. Dar totusi de aici apar si problemele. Pretul mai mic se reflecta in calitatea mai scazuta a accesoriilor fara marca ce compun fereastra si anume o sticla proasta ce condenseaza de la primul inghet, o armatura subtire ce permite profilului sa se curbeze lejer, o garnitura de foarte proasta calitate si feronerie cu un minim de puncte de inchidere.

Mai mult producătorul cel ieftin “uita” sa mai si monteze toate închiderile suplimentare pentru ca fereastra sa închidă etanș. Si ce e culmea, producătorul ce vinde fereastra cu 100euro are un profit chiar ai mare decât cel ce e corect și o vinde cu 200 euro!

Salvam o fereastra!

Vestea buna e ca indiferent de cat de deficitar a fost produsa o fereastra termopan tehnicienii noștri o pot repara. Sticlele defecte se pot înlocui, feroneria se poate completa sau inlocui iar garniturile termopane slab calitative pot fi schimbate. Pentru a va salva o fereastra defectuoasa, este deajuns sa apelați la serviciile companiei noastre unde avem soluții premium pentru orice tip de problema. Si ferestrele tale merita ce e mai bun!
Promotie ALL INCLUSIVE! doar 85lei/fereastra

Reparatia si reglajul feroneriei plus inlocuirea garniturilor la doar 85lei/fereastra si 105lei/usa. O promotie super-avantajoasa. Grabeste-te, locurile sunt limitate! Afla mai multe!

logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo