Nu credeti tot ce auziti – mituri despre tamplaria PVC

Tamplaria PVC este mai rentabila, din punct de vedere al avantajelor pe care le ofera. Nu doar estetic vorbind este un plus pentru intreaga locuinta; ofera randament termic, izoleaza fonic de asemenea si au o indelungata rezistenta. Ca orice alta investitie a casei, tamplaria PVC are nevoie de intretinere si uneori de inlocuire de componente.

De-a lungul timpului au aparut tot felul de mituri despre acest subiect. Acestea ar putea fi fix motivul pentru care amanati montarea tamplariei PVC. Nu trebuie sa credeti tot ce auziti. Explicam in randurile urmatoare cateva aspecte legate de acest subiect.

Cea mai mare problema va fi condensul

Desigur ca acesta este una dintre cele mai comune situatii. Condensul apare din motive diverse si de indata ce se descopera cauza se poate actiona pentru remediere. Daca observanti condens pe suprafata geamului este cazul sa aerisiti mai mult. Tamplaria PVC are rol de izolare termica si astfel poate sa apara condensul ca rezultat a lipsei de aerisire a incaperilor.

Daca se observa condens in interiorul geamului, situatia este alta. Aici tine de montaj si deci de calitatea serviciilor. Acolo unde termopanul a fost montat corect trebuie sa existe putin condens intrucat geamul a fost sigilat bine. Explicatia situatiei in care condensul afecteaza tamplaria PVC am abordat-o complex si expus-o si in cadrul paginii noastre reparatii-termopane.net. Cert este ca aceasta situatie are o explicatie si exista o solutie pentru ea.

Tamplaria alba se ingalbeneste

Diversi factori pot contribui la schimbarea tonului de culoare a tamplariei PVC. Poate fi vorba de obisnuinta de a fuma in interior, spre exemplu. Daca materialele sunt de calitate, nu trebuie sa va preocupe ingalbenirea tamplariei. Aceasta va fi intretinuta corespunzator cu solutii de curatat.

Tamplaria este expusa factorilor de mediu, iar cat de bine rezista constituie un test al calitatii. De aceea, calitatea in alegerea tipului de tamplarie, a furnizorului de asemenea va avea un cuvant de spus. Acest gen de tamplarie nu este un simplu plastic care crapa ca urmare a deteriorarii, fiind expus factorilor de mediu.

Schimbarea tamplariei implica acordul autoritatilor sau vecinilor

Fata de alte tipuri de interventii si renovari, cand vine vorba de montarea tamplariei PVC nu aveti nevoie de permis din partea vecinilor sau a autoritatilor de orice fel. Se impune o astfel de situatie cand cladirea in cauza are valoarea istorica, este monument, protejata si orice interventie trebuie supusa unei expertize si aprobare din partea specialistilor.

Tipul de tamplarie dorit tine de o alegere personala si nimic mai mult.

Tamplaria PVC este scumpa

Este relativ modul in care fiecare interpreteaza ce inseamna scump. Variantele mai accesibile sunt cele albe, spre exemplu, si cu grad de izolare fonica si termica mai scazut. In orice caz, tinand cont de ceea ce implica, nivelul de confort pe care il creeza, tinand cont de investitia facuta pe termen lung se poate spune ca tamplaria de acest gen merita.

Pretul difera de la producator la producator, tine de asemenea de dimensiuni. Totusi, chiar si in cazul unui geam spart sau a altor probleme ce apar se pot repara, asadar un alt avantaj este ca nu trebuie sa schimbati tamplaria total atunci cand se impun anumite defectiuni.

Stiati ca puteti modifica geamurile termopan? Din cele simple fara deschidere, cu ajutorul nostru puteti modifica geamul incat sa aiba o deschidere simpla sau oscilobatanta. Acest lucru nu va impune nicidecum schimbarea tamplariei. Mai multe detalii regasiti aici.

Inainte de a crede miturile despre tamplaria PVC trebuie sa stiti ce implica acest gen de investitie. Nu degeaba sunt atat de populare.
Promotie ALL INCLUSIVE! doar 85lei/fereastra

Reparatia si reglajul feroneriei plus inlocuirea garniturilor la doar 85lei/fereastra si 105lei/usa. O promotie super-avantajoasa. Grabeste-te, locurile sunt limitate! Afla mai multe!

logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo