Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Garnituri termopan,chedere termopan pvc

garnitura termopan

     Garniturile de etansare pentru termopanele din pvc sunt unele dintre cele mai importante componente ale tamplariei termoizolante.

     Cheder termopan sau garnitura termopan unul si acelasi lucru, joaca rolul de etansare termica si fonica in spatiile de contact dintre cerceveaua termopanului si toc (partea mobila si partea fixa).


Proprietati etansare cheder termopan

     80% din etansarea realizata de termopane este efectuata de catre garnitura termopan care este produsa dintr-un material EPDM (un cauciuc foarte elastic si rezistent). Garnitura termopan joaca dublu rol in tamplaria termoizolanta stopand frigul sa patrunda in camera cat si sa protejeze patrunderea umezelei in incinta feroneriei umezeala care afecteaza in mod direct sistemele de inchidere prin oxidarea lor.

     Garniturile duc greul termoizolatiei deoarece ele trebuie sa isi pastreze proprietatile si cand stau in soare de peste 40 grade celsius vara cat si la temperaturi de -20 grade celsius iarna, plaja de temperaturi comune pentru clima din Romania.

Cat sunt garantate garniturile de termopan

     Garniturile termopan in conditiile de mediu actuale din Romania au o garantie medie de 2 ani de zile. Dupa aceasta perioada, in functie de conditiile la care au fost supuse incep sa se taseze, crape si sa se macine. Atunci cand stergeti cu cârpa garniturile si observati ca raman semne negre e un exemplu destul de bun de garnituri imbatranite.


Programeaza online vizita la domiciliu!
Inlocuieste garniturile vechi - Click aici!

Uleiuri sau silicon de intretinere garnitura termopan

     "Zvonurile" care afirma ca exista uleiuri sau silicon de intretinere pentru garnitura de termopan sunt complet false; chederul termopan nu este un organism viu sau compus organic care se poate regenera, la fel ca si cauciucurile auto atunci cand imbatranesc, imbatranesc. Singura metoda viabila de redare a etanseizarii, hidroizolatiei sau fonoizolatiei termopanelor este aceea de a schimba garniturile de termopan.

Identificarea unei garnituri termopan defecte

     Atunci cand zgomotul din exterior patrunde in incinta unde este montat geamul termopan, cand apa ploii patrunde atat in toc cat si in incinta, sau cand se simte curent in diferite zone ale ferestrei sunt semne clare ale imbatranirii chederelor termopan.

Mod de inlocuire a garniturilor termopan

     Garnitura termexemple garnituri termopanopan are un sistem foarte simplu de aplicare in canal special facut pentru ea. Ea poate iesi usor pentru a fi schimbata.

     La procesul de inlocuire a garniturilor termopan se schimba atat garnitura de pe cerceveaua termopanului cat si garnitura de pe tocul aferent deschiderii.

      In partea stanga aveti exemple de garnituri termopan in profil. Partea in forma ascutita este partea care intra in canalul de pe profilul de termopan.


Pret garnitura termopan

     Pretul pentru garniturile de termopane in functie de model sunt listate in cadrul listei de preturi din acest site. Pentru a nu va pune in dificultate in identificarea garniturii potrivite pentru termopanul dumneavoastra acest lucru va fi facut de catre tehnicienii noastrii.

     Daca ai nevoie de mai multe informatii poti citi si despre garnitura termopan ULTRA 9000, garnitura din cauciuc natural cu valente de etansare marite.


     Te poti informa suplimentar si chiar achizitiona din pagina de aici orice model de garnituri termopan.

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "Foarte ok. Baiatul a avut foarte mult bun simt, ceea ce vad destul de rar in industria serviciilor. A venit pregatit si in 10 minute a terminat tot. Pe langa asta a facut in plus si niste reglaje necesare pe care cei care au montat termpoanele nu s-au deranjat sa le faca. Nota 10. Va multumesc! "

2) "Profesionalism, rapiditate. "

3) "Puncte forte: Profesionalism, Rapiditatea, Comunicarea constanta, Eficienta si Respect. Domnul care a venit era foarte priceput, eficient si rapid in efectuarea reparatiei. Nu am niciun aspect negativ de mentionat. Probabil voi apela si cu alta ocazie la serviciile dumneavoastra. Multumesc!"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...