Intretinerea termopanelor si cum sa cresteti durata de viata a acestora

Tamplaria pvc este deja in topul alegerilor, datorita multitudinii de avantaje. Este durabila, asigura confort termic si fonic si indiferent de tipul de spatiu este o solutie buna.  Se spune despre termopane ca sunt utile multor generatii. In plus, prin serviciile noastre oferim si sansa de a redimensiona si de a repara acolo unde este necesar, pentru ca durata de exploatare sa fie mai mare.

Totusi nu este de neglijat ca modul in care utilizatorul foloseste ferestrele si cum le intretine poate contribui sau nu la minimalizarea gradului de uzura. In randurile ce urmeaza va prezentam cateva sfaturi ce aplicate pot exinde durata de viata a tamplariei pvc.

Utilizati si manevrati corect ferestrele

Tipurile de deschidere a ferestrelor sunt atat de diverse, asadar in fiecare caz in parte vorbim de atentie acordata manevrarii – inchideri, deschideti fara sa fortati sau sa aplicati forta. Orice situatie ce impune o astfel de abordare inseamna probabil anumite defecte de calitate.

Nu lasati manerul geamului pe jumatate rotit, intrucat si acest gen de actiune poate duce la uzura timpurie. Cat despre garnitura, aceasta se poate slabi si din cauza faptului ca nu este realizat la timp reglajul ferestrelor, de la sezon la sezon.

Conteaza de asemenea:

  • Cereti mereu ajutor specializat. Am intalnit numeroase cazuri ale celor care credeau ca inlocuirea de garnitura este o simpla actiune, pana cand si-au data seama ca noua garnitura pusa nu izoleaza fonic si termic. Preferati sa cereti ajutor de la personal calificat pentru orice tip de reparatie.
  • Lasati cerceveaua – partea mobila a ferestrei – neacoperita de vreo greutare. Nu o incarcati, nu o izbiti de perete – ca urmare a socului produs sticla se poate sparge spre exemplu.
  • Nu montati peste tamplarie spre exemplu uscatoare de haine.
  • Curatarea oricarui component din tamplaria pvc nu trebuie sa presupuna utilizarea produselor clasice de curatare. Spre exemplu in cazul sticlei sunt de evitat substantele cu alcool, pentru ca acestea atrag praf, precum sunt de evitat si obiectele ascutite, indiferent de tipul de murdarie ce exista pe geamuri.
  • Feroneria are nevoie de curatare speciala, pe baza de ulei. Produsele sunt usor de aplicat, de regula fiind vorba de spray-uri. In plus, de 2 ori pe an cel putin feroneria ar trebui unsa cu ulei. Pentru a avea acces la balamale trebuie sa indepartati capacul de protectie.

Atentie la produsele folosite

Ferestrele pot fi afectate de substante precum agentii de curatare agresivi, abrazivi, solvent cu extract de rasina sintetica sau acetona.

De asemenea, amintim si despre faptul ca acea folie de pe termopane ar trebui indepartata imediat dupa ce montajul este finalizat. Nu isi mai are rostul nici de protectie si nici estetic vorbind. In cazul in care nu faceti acest lucru, ca urmare a trecerii timpului, folia se va imprima pe termopan si va arata cu mult mai urat si uzat dupa indepartare.

Nu in cele din urma, parte din grija pentru intretinerea ferestrelor termopan inseamna si prevenirea condensului. Acest lucru implica aerisiri regulate. Rabatarea geamurilor nu este de ajuns, prin urmare va recomandam sa deschideti geamurile zilnic, dimineata mai ales, indiferent de sezon.

Daca simtiti sub geam un curent de aer rece este cazul sa chemati specialistul, pentru ca cel mai probabil garnitura este afectata. Schimbarea acesteia va presupune inlocuirea cu una noua. In cazul nostru recomandarea este de garnitura ultra 9000. Aceasta este special comandata din Germania si se potriveste la orice tip de termopan.

Programati o vizita a echipei noastre la adresa dumneavoastra pentru reparatiile necesare. Detalii aici.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo