Plasa anti insecte, o dotare avantajoasa si practica – afla de ce

Plasa anti insecte este la mare cautare de cum incepe sezonul cald. Aminteste de grija pe care o avem vis a vis de invazia de insecte, in special de tantari. Pot fi purtatori de boli, unii manifesta si o alergie fata de intepaturile acestora, asadar sunt destul de multe inconveniente in ceea ce priveste lipsa unor masuri impotriva acestora.

Pentru cei care contesta acest gen de dotare asociata unui geam termopan detaliem in randurile ce urmeaza cateva avantaje ale acestor produse.

Optiuni variate

In gama noastra de plase de acest gen se regasesc cele fixe, de tip rulou sau clasice, pe balamale. Plasa antiinsecte se pliaza asadar pe bugete diverse. Daca ideea a monta una fixa nu va surade, atunci puteti alege pe cea care doar completeaza geamul si se poate deschide din simple miscari.

Preturile in general difera nu doar tinand cont de tipul de plasa, ci si de dimensiuni sau de cadrul acesteia. La Service Termopane UltraPvc aveti insa avantajul de a putea estima care sunt costurile. Dispunem de un calculator in acest sens care sa va ajute sa va dati seama ce buget va fi necesar.

Cadrul pentru plasa de insecte poate fi de culoare alba, o varianta clasica de altfel si cea mai accesibila. Pentru cei care dispun de tamplarie PVC de culoare maro sau wenge desigur ca rama plasei trebuie sa fie maro, dar acest lucru nu va influenta pretul. Ce modifica pretul in acest caz se refera la cadrul din aluminiu imitatie de lemn sau cel vopsit RAL preferential.

Nu incomodeaza cu nimic

Din punct de vedere al modului in care se monteaza plasa antiinsecte nu este un deranj sau discomfort. Aceasta nu ocupa spatiul exterior incat acesta sa nu mai poata fi folosit, sa nu mai aveti pervaz, sa nu mai puteti pune flori, ghivece etc. Este adevarat ca plasa clasica pe balamale are nevoie de spatiu in exterior pentru deschidere, dar in cazul in care acest aspect ar incomoda puteti opta pentru cea de tip rulou.

Sunt sigure, stabile si de calitate astfel incat sa nu va preocupe faptul ca o vijelie poate sa desprinda aceasta plasa. Iar cand vine vorba de cele fixe sau pe balamale, in sezonul in care nu este nevoie de protectie puteti opta pentru depozitarea acesteia.

Se poate spune ca nu incomodeaza cu nimic ci este mai degraba utila si se pliaza dupa necesitati.

Solutie accesibila si nontoxica

In functie de zona in care locuiti si de alti factori insectele pot da mari batai de cap. Doar cei care au alergii la intepaturi de insecte pot sti mai bine cat de precauti trebuie sa fie. Produsele toxice pot fi si ele un pericol mai ales in ceea ce-i priveste pe copii. Varianta in care acestea sunt eficiente este mai putin controlabila.

Printr-o simpla comparatie cu produsele de protectie ce trebuie achizitionate constant, plasa antiinsecte este un real ajutor. Aceasta presupune o masura pe termen lung, eficienta, avand o durata  de viata indelungata. Asiguram servicii reparatii, acolo unde este cazul dar trebuie spus ca odata montata o astfel de plasa nu necesita revizii sau interventii pe viitor.

Se potriveste atat la geamurile caselor, cat si a apartamentelor. Poate fi montata o plasa pe baza de balamale chiar si la intrari.

Cand este timpul optim sa va ganditi la aceasta achizitie? Unii asteapta ca realitatea sa le demonstreze ca nu pot combate insectele altfel decat cu o plasa montata la geamuri. In orice caz, noi putem solutiona rapid o solicitare de acest gen. Astfel, dupa masuratorile ce se impun plasa va fi proiectata si montata in aceeasi zi.

Vezi aici cat ar costa o astfel de plasa.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo